Crocsice iz mikrovalne

Alienove glave? Fanovi ismijali tenisice koje slavna starleta mora nositi zbog uvrnutog supruga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian najvjernija je reklama za modni brend svog supruga Kanyea Westa.

Kim Kardashian objavila je neodoljivu fotografiju s kćerkicom Chicago iz Tokija.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Ipak, fotografija mame i kćeri ostala je u sjeni onoga što je najpoznatija starleta na svijetu nosila na nogama, a ponovno ima veze s modnim brendom njezinog supruga Kanyea Westa kojeg ona najbolje promovira sa svojim sestrama i polusestrama od samog početka.

Zbog toga su ju mnogi obožavatelji napali da ne zna više misliti svojom glavom otkad je on došao u njezin život te kako ne bi smjela dopuštati da muškarac upravlja njezinim životom i da joj govori što bi trebala nositi, jer ne šalje dobru poruku ostalim ženama.

Ipak, Kim je supruga od samog početka branila te govorila kako cijeni njegovo mišljenje te kako joj je ionako trebala pomoć oko mode.

I otad smo se na njoj nagledali doista svega i svačega, no ovim tenisicama iz nove Yeezy kolekcije Kim je nadmašila samu sebe, kao i posrnuli reper.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Ovo su mutanti crocsica", "Kad crocsice staviš u mikrovalnu", "Pobogu što to nosiš na nogama??", "Shvaćamo da to je to suprug, no ponekad trebaš reći ne", "Ove tenisice izgledaju kao svemirski brodovi", "Alienove glave", "Imati toliko novaca, a nositi nešto ovakvo", "Zašto nosiš košare za rublje?", samo su neki od komentara koji su joj ostavljeni ispod fotografije.

Nekoliko dana ranije, i njezin suprug prošetao je u istom modelu, a sudeći po njemu, ne znamo želimo li uopće vidjeti ostatak kolekcije. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Celebrity Posrnula princeza prošetala se u prozirnoj majici bez grudnjaka i izgubljenog pogleda, ne izgleda najbolje...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene