Novi uspjeh

Starija sestra otela mlađoj titulu milijarderke: Poslije navodne prevare s porezom preokret u najpoznatijoj obitelji?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian potpisala je unosan ugovor o prodaji udjela svoje kompanije nakon čega je stekla status milijarderke.

Nije trebalo puno vremena proći, a da netko od članova u obitelji Kardashian Jenner dobije status novog milijardera, nakon što je titula najmlađe milijarderke oduzeta 22-godišnjoj Kylie Jenner zbog navodne prevare s porezom i navođenjem netočnih podataka o prihodima svoje kozmetičke kuće.

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 "dokaz da sam opet najljepša" Hana Hadžiavdagić usporedila je svoj izgled s Kylie Jenner, a potom se obratila i hejterima: "Žene plaćaju vilicu zbog koje meni kažu da ličim na konja..."

Milijarderkom je sada proglašena Kim Kardashian, kao vlasnica kozmetičkog brenda KKW čija je vrijednost procjenjena upravo na milijardu dolara i tako nadmašila svoju mlađu sestru. 39-godišnja Kim sklopila je ugovor s tvrtkom Coty Inc. o prodaji 20-postotnog udjela u kompaniji koja prodaje šminku i parfeme s njezinim imenom i to za 200 milijuna dolara. Ista je kompanija prošle godine kupila udio od Kylie za čak 600 milijuna dolara.

Kylie je bila proglašena najmlađom milijarderkom na svijetu 2019. i 2020. godine ali joj je ta titula oduzeta prije nešto više od mjesec dana zbog optužbi za krivotvorenje poreznih prijava, i navodeći da se njezina imovina procjenjuje na 950 milijuna dolara.

Kim će prema novom ugovoru o dugoročnom strateškom partnerstvu lansirati proizvode u novim kategorijama proizvoda za njegu kože, kose, noktiju i higijenskih proizvoda. Ona će time ostati na čelu svoje kompanije iako se odrekla dijela vlasništva.

Prema pisanju TMZ-a Kim je s Cotyjem vodila pregovore nekoliko mjeseci.

"Ova suradnja će mi omogućiti da se usredotočim na onaj kreativni dio, dio u kojem sam jako strastvena, a pritom ću imati korist od nevjerojatnih Cotyjevih resursa i lansirat ću svoje proizvode širom svijeta", izjavila je Kim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene