Ljubav prije svega

NIKAD VIĐENI PRIZORI Kim prekinula javnu šutnju i ganula svijet do suza!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian i Kanye West imali su jako težak životni period. Ipak, kad vidite što je Kanye snimio i poklonio ženi za Božić, teško ćete ostati ravnodušni.

Došao je i taj dan, Kim Kardashian vratila se na Instagram. Nije bilo kraljice društvenih mreža tri mjeseca, otkako je početkom listopada postala žrtva pljačke u Parizu. Istraumatizirana Kim otad nije objavila nijednu fotografiju na Instagramu, na kojem je inače bila jako aktivna. Da je zaista bila preplašena, govori i činjenica da je Kim na svojim Instagram-objavama zarađivala zaista visoke svote. Pa kada je unatoč svemu odlučila apstinirati, jasno je da je stvar bila ozbiljna.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Jučer je napokon prekinula s tim i objavila dirljivu obiteljsku fotografiju. Na njoj je Kim u društvu svog supruga Kanyea Westa te njihove djece - djevojčice North i malenog Sainta. Kraj fotografije je kratko napisala "obitelj", želeći tako dati do znanja da nije pred razvodom. Poslala je tako poruku javnosti i demantirala pisanja američkih tabloida, koji su tvrdili da je njen brak s Westom u krizi. Osim toga, objavila je i na Twitteru video koji joj je Kanye snimio kao poklon za Božić. Predivan video prikazuje njihove dosad neviđene obiteljske trenutke, a od njega će oni osjetljiviji vjerojatno i zasuziti, barem prema procjeni svjetskih medija, kao što je Harper's Bazaar.

 

family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ovaj poznati par imao je jako tešku godinu. U listopadu je Kim opljačkana u Parizu, gdje je doslovno molila da je ostave na životu zbog djece. Nakon toga, Kanye pada u depresiju, paranoju te završava na psihijatrijskom liječenju. O svemu se Kim nije oglasila, pretpostavljamo jer je htjela obiteljske probleme riješiti u privatnosti. Kao što je i sama više puta istaknula, obitelj je, unatoč novcu i slavi, na prvom mjestu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene