Ljubav prije svega

NIKAD VIĐENI PRIZORI Kim prekinula javnu šutnju i ganula svijet do suza!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian i Kanye West imali su jako težak životni period. Ipak, kad vidite što je Kanye snimio i poklonio ženi za Božić, teško ćete ostati ravnodušni.

Došao je i taj dan, Kim Kardashian vratila se na Instagram. Nije bilo kraljice društvenih mreža tri mjeseca, otkako je početkom listopada postala žrtva pljačke u Parizu. Istraumatizirana Kim otad nije objavila nijednu fotografiju na Instagramu, na kojem je inače bila jako aktivna. Da je zaista bila preplašena, govori i činjenica da je Kim na svojim Instagram-objavama zarađivala zaista visoke svote. Pa kada je unatoč svemu odlučila apstinirati, jasno je da je stvar bila ozbiljna.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Jučer je napokon prekinula s tim i objavila dirljivu obiteljsku fotografiju. Na njoj je Kim u društvu svog supruga Kanyea Westa te njihove djece - djevojčice North i malenog Sainta. Kraj fotografije je kratko napisala "obitelj", želeći tako dati do znanja da nije pred razvodom. Poslala je tako poruku javnosti i demantirala pisanja američkih tabloida, koji su tvrdili da je njen brak s Westom u krizi. Osim toga, objavila je i na Twitteru video koji joj je Kanye snimio kao poklon za Božić. Predivan video prikazuje njihove dosad neviđene obiteljske trenutke, a od njega će oni osjetljiviji vjerojatno i zasuziti, barem prema procjeni svjetskih medija, kao što je Harper's Bazaar.

 

family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ovaj poznati par imao je jako tešku godinu. U listopadu je Kim opljačkana u Parizu, gdje je doslovno molila da je ostave na životu zbog djece. Nakon toga, Kanye pada u depresiju, paranoju te završava na psihijatrijskom liječenju. O svemu se Kim nije oglasila, pretpostavljamo jer je htjela obiteljske probleme riješiti u privatnosti. Kao što je i sama više puta istaknula, obitelj je, unatoč novcu i slavi, na prvom mjestu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene