previše i za nju

Odjenula kontroverzni odjevni predmet, pa izazvala bijesne reakcije: "Ovo je uznemirujuće"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian prisjetila se korzeta kojim je prošle godine šokirala javnost kada joj je taj odjevni predmet drastično stegnuo struk.

Kim Kardashian (39) prisjetila se odjevnog predmeta koji je izazvao zgražanje prošle godine kada ga je nosila. 

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

"Upravo sam ovo pronašla u mobitelu sa svojeg posebnog putovanja u London kako bih posjetila gospodina Pearla", napisala je. Objasnila je da je izgubila korzet poput ovog i išla ponovno u Veliku Britaniju da joj izradi novi. Usput je najavila i novosti u svojoj modnoj liniji. No njezin video u bizarnom korzetu koji drastično smanji struk izazvao je ljutnju pratitelja na Instagramu. 

"Ovo su nezdravi standardi za tijelo", "Hvala ti što promoviraš nešto što je nezdravo ne samo za naša tijela nego i za naše umove", "Izvadi rebra i neke organe", "Ovo nije poruka koju trebaš slati mladim djevojkama koje se ugledaju na tebe. To je uznemirujuće i izgleda bolesno. Molim te, služi se mudro svojim Instagramom", "Ljudi, molim vas, nemojte misliti da je ovo normalno", "Prestani postavljati nestvarne standarde ljepote. Postoje mlade, neinformirane žene koje se ugledaju na tebe", komentirali su. 

Inače, Kim je kontroverzni korzet nosila na prošlogodišnjoj Met Gali ispod haljine Thierryja Muglera koja je bila posuta kristalima. Mnoge je šokirala izgledom struka koji je izgledao drastično usko i, kako su isticali, neprirodno u odnosu na ostatak tijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just found this in my phone from my special trip to London last year to meet w Mr. Pearl. I wore a corset like this for the Met Ball for my @manfredthierrymugler Camp look but the corset was misplaced that night 🤦🏻‍♀️ and I want it so badly preserved for my archive that I flew to London to have another made for the archive. We also might have started making a few more looks including my special 40th bday look. Can’t wait to show you the LOOKSSSS we’ve been cooking up ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Reality zvijezda tada je ispričala da je mjesecima nosila korzet koji ju je toliko stanjio. "Nikada u životu nisam osjetila toliki bol. Imam fotografije koje su nastale nakon što sam skinula korzet koji je ostavio doslovce udubljenja na mom tijelu i koži, i na leđima i na trbuhu", rekla je Kardashianka i potvrdila komentare o tome koliko je taj odjevni komad štetan i neprirodan. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene