postala predmet izrugivanja

Obline su odmah razotkrile tko se krije ispod bizarnog kostima, no svi su se pitali tko je misteriozni muškarac pored nje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian poznata je po golišavim outfitima, no na ovogodišnjoj Met Gali nije pokazala ni komadić kože, baš kao ni njezina misteriozna pratnja čiji je identitet kasnije otkriven.

Nakon više od godinu dana pauze, zbog pandemije koronavirusa, u njujorškom muzeju Metropolitan održana je Met Gala.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Prestižni modni događaj koji tradicionalno organizira časopis Vogue okupio je brojna slavna lica iz svijeta mode i showbiznisa, no u masi se istaknula jedna poznata silueta.

Sve je stalo kada se a crvenom tepihu pojavila Kim Kardashian u neprepoznatljivom izdanju, a odale su je samo njezine slavne obline. Starleta koju smo inače navikli viđati u golišavim izdanjima, za ovu prigodu nije pokazala ni komadić kože i nosila je potpuno crni kostim s maskom preko lica i dugačkim plaštom, a pažnju je privlačila i njezina misteriozna pratnja, čiji se identitet kasnije doznao.

Iako su svi ispočetka mislili da je Kim na događaj došla s uskoro bivšim suprugom Kanyem Westom, ispostavilo se da je riječ o modnom dizajneru Demni Gvasaliji, kreativnom direktoru brenda Balenciaga čije su kreacije oboje nosili.

Kim je zbog svojeg bizarnog kostima postala i predmet ismijavanja na društvenim mrežama gdje su je mnogi usporedili s dementorima, odnosno bićima iz tame iz filmova o Harryju Potteru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Zanimljivo je da se u sličnom izdanju nedavno pojavila i na jednom događaju ususret Met Gali, a tada je od glave do pete nosila crnu kožu pa se neki već pitaju je li odlučila drastično promijeniti stil ili su ovakva izdanja samo privremena. U svakom slučaju, još jednom je pokazala da itekako zna privući pažnju.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene