Naglasila obline

Reality zvijezda koja voli ići pod nož radi korekcija ponosno pokazala bujnu figuru – i to u pustinji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova kolekcija brenda SKIMS nazvana je Naked, a Kim Kardashian odradila je fotografiranje u pustinji te je u svim kombinacijama malo toga prepustila mašti.

Reality zvijezda Kim Kardashian prošle je godine lansirala svoju liniju donjeg rublja za oblikovanje tijela, a u najnovijoj kampanji upravo je ona pokazala sve svoje obline u najboljem izdanju.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Nova kolekcija brenda SKIMS nazvana je Naked, a Kim je odradila fotografiranje u pustinji te je u svim kombinacijama malo toga prepustila mašti. 39-godišnja Kardashianka naglasila je svoje obline u tonovima boje kože, a fanovi su komentirali kako je prekrasna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪I’m wearing the @skims NAKED Everyday Plunge Bralette and the NAKED High Waisted Thong in Honey — available now exclusively at SKIMS.COM. Shop now before they sell out and enjoy free shipping on domestic orders over $75.‬

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Zvijezda najpopularnijeg reality showa na svijetu "Keepin Up with Kardashians" redovito ponosno ističe svoje obline, a ni njezine popularne sestre ne zaostaju za njom.

Nije joj strano ići pod nož kako bi izgledala što bolje, a iako se ljuti na takve tvrdnje, ostvarila je svoj san i danas je na glasu kao jedna od najljepših žena na svijetu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Steven Spielberg (Foto: Profimedia) Celebrity Oskarovac ipak ne podržava kćer pornoglumicu: "Sram ga je i boji se za ostalu djecu"

Momčilo Otašević ponovno šarmira! 😍 „Zaustavila me policija na granici!“

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene