Stvarno izdanje

Kim Kardashian bez Photoshopa: Ovako poznate obline reality-zvijezde izgledaju kada ne prođu uređivanje Instagramovim filterima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian je i odmor iskoristila za fotografiranje potrebno za svoju novu kampanju, a posljednjih tjedana uživa na Bahamima sa svojim novim dečkom Peteom Davidsonom.

Reality-zvijezda Kim Kardashian pobjegla je na romantični odmor na egzotične Bahame sa svojim dečkom Peteom Davidsonom, no nije gubila vrijeme. Dok je bila na odmoru, iskoristila je priliku te je snimila kampanju za svoj brend SKIMS.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

41-godišnja Kim pokazala je svoje poznate obline u plavom topiću, koji je kombinirala s minijaturnim badićem. Iako je naizgled bila bez šminke, slavna reality-sestra ništa nije prepustila slučaju te se dobro pripremila čak i za skok u ocean. Pred fotografe je stala poput sirene, a fotografije s odmora na Bahamima već neko vrijeme dijeli na svojem Instagramu.

Njezini obožavatelji uvjereni su kako Kim priprema nešto novo za svoju liniju kupaćih kostima, no ona o svemu još šuti. Pretpostavlja se kako će uskoro predstaviti novu liniju, a detalje će vjerojatno otkriti uskoro.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Slavna Kardashianka posljednjih mjeseci puni medijske stupce sa svojim novim dečkom, komičarem Peteom Davidsonom (28). On je prvi muškarac s kojim je Kim povezana nakon razvoda od Kanyea, s kojim ima četvero djece i koji je u međuvremenu i službeno promijenio svoje ime u Ye.

Pete je inače poznat kao veliki zavodnik i ima pozamašan broj slavnih bivših. Donedavno je bio u vezi sa zvijezdom Bridgertona Phoebe Dynevor, no par je prekinuo jer se nisu mogli često viđati zbog svojih pretrpanih rasporeda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

S Kim je prije nekoliko mjeseci gostovao u showu "Saturday Night Live" te su se poljubili, a nije trebalo dugo da svi krenu šuškati kako su baš oni novi par na sceni, što se s vremenom pokazalo i točnim.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cher (Foto: Profimedia) Chaz Bono i Cher (Foto: AFP) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) +5 Cher (Foto: Getty Images) Celebrity Legendarna pjevačica obara s nogu u 76. godini, tajice joj pristaju i bolje nego trostruko mlađim ženama!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski - 1 Aki Rahimovski - 2 Aki Rahimovski - 3 Aki Rahimovski - 4 +1 Aki Rahimovski - 2 Celebrity Veliko srce Akija Rahimovskog: Rijetki znaju koliki je bio humanitarac, a oni kojima je pomagao neće ga nikada zaboraviti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene