Diskretni izlazak

BEZ ŠMINKE I NAKITA Konačno se ukazala u javnosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian konačno se pojavila u javnosti.

Konačno se u javnosti pokazala Kim Kardashian. Prošlo je skoro mjesec dana od krađe u Parizu, nakon koje se Kim povukla iz javnosti. Od kobnog 3. listopada Kim nema nigdje. Viđena je tek po povratku u Ameriku, kada je odsjela u New Yorku, a potom nakon slijetanja u Los Angeles. Otad je nema nigdje, prekinula je aktivnosti na društvenim mrežama te otkazala sve dolaske na javne događaje.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Čak je i njezin suprug Kanye West prekinuo turneju te otkazao nekoliko koncerata. Osim toga, zaustavljeno je i snimanje njezinog reality showa "Keeping Up With the Kardashians". Kim je toliko potresena da je odlučila prestati s jakom šminkom i nošenjem skupog nakita te je za sve krivila sebe. Njezine sestre Khloe i Kourtney izjavile su da se Kim osjeća jako loše te krivi sebe za čitavu situaciju.

Ipak, upravo zbog Kanyea, Kim se jučer pojavila u javnosti. Pod visokim mjerama sigurnosti stigla je na njegov koncert u Inglewoodu, a bila je gotovo neprimjetna. Stigla je bez šminke, odjevena u široku majicu, suknju i štikle. Izlaskom se nije hvalila na društvenim mrežama. Osim toga, nastavila je i sa snimanjem svog showa. The Hollywood Reporter piše kako je produkcija ponovno krenula s radom. Otkad je Kim ukraden nakit u vrijednosti više od deset milijuna dolara, povukla se u sebe i ne želi se javno eksponirati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene