Ostala bez nakita

Kim su opljačkali Hrvati i Srbi? Bivši član bande razotkrio pljačkaše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pavle Stanimirović smatra da je Kim Kardashian sama kriva za pljačku.

Poznata banda Pink Panther koja je godinama strah i trepet slavnih i bogatih odgovorna je za pljačku Kim Kardashian, tvrdi jedan bivši član bande Pavle Stanimirović.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Zvijezda reality showa je, kako tvrdi Stanimirović, bila laka meta za istočnoeuropske kriminalce koji su pljačku pomno isplanirali.

"Svi znaju da je Kim Kardashian laka meta. Ona je sama, a znate tko su ljudi koji rade u uslužnim djelatnostima u Parizu i po Europi. To su Srbi i Hrvati. Oni rade kao konobari, vratari, čistačice, a ima ih i u modnoj industriji. Svi oni imaju prijatelje, koji imaju prijatelje, koji imaju prijatelje. Najlakše je okrenuti telefon i reći: 'Hej, Kim Kardashian je ovdje u sobi i tako dalje i tako dalje'. Znate li koliko brzo oni sve organiziraju? Oni poznaju teren, poznaju hotel, jer je ona već nekoliko puta bila tu" - kazao je Pavle za Daily Beast, a prenosi Daily Mail.

Tvrdi da je pljačka unaprijed isplanirana, a još jedan detalj ukazuje na to da su pljačku doista izveli zloglasni Pink Pantherovci. "Samo su je čekali. Znali su da dolazi na Tjedan mode. To je posao iznutra, planiran unaprijed i uspjeli su ga izvesti. Ona im je pomogla tako što je objavljivala slike s nakitom na društvenim mrežama. Pink Pantheri su visokoobrazovani, u treningu, govore više svjetskih jezika. Pink Pantheri imaju mu*a i to pokazuju ponovo i ponovo. Oni su 'džentlmeni lopovi' i ne nanose ozljede svojim žrtvama. Upravo to je razlog zašto mislim da su Pink Panteri opljačkali Kim, oni su stručnjaci", izjavio je Pavle.

Podsjetimo, slavna starleta opljačkana je u ponedjeljak nakon revije. Prema policijskom izvješću u oružanoj pljački sudjelovalo je pet osoba, a Kim je navodno bila zavezana u kadi. Tijekom napada nije ozlijeđena, ali je pretrpila veliki šok. Prema procjenama pljačkaši su sa sobom odnijeli nakit vrijedan 8,5 milijuna funti. U posljednjih 30 godina zloglasna banda ukrala je nakit u vrijednosti više od 280 milijuna funti. Nadimak Pink Panther dobili su naklon pljačke 2003. godine u Londonu kada su sakrili dijamant u kremu za lice baš kao i u filmovima "Pink Panther".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene