lukav potez!

Gola ili? Fotografijom u toplesu sve je dobro zbunila, treba malo bolje pogledati da bi znali nosi li uopće nešto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian pokazala je komad odjeće iz svoje nove kolekcije, no trebalo je malo duže da se uoči ga nosi.

Kim Kardashian (40) ne treba unajmljivati manekenke jer sama najbolje reklamira svoju liniju odjeće, a uvijek usput potakne rasprave. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Milijunašica bujnih oblina ovog puta je podijelila fotografiju na kojoj pozira na slamnatoj prostirci u toplesu i grudi je prekrila rukama. Na prvu se čini kao da je Kardashianka potpuno gola, no onda se mogu najlonke na njezinim nogama koje imaju lagani sjaj. 

Fotografija je ubrzo prikupila više od četiri milijuna lajkova što je sitnica za Kim koju na Instagramu prati 207 milijuna ljudi. Zaredali su se komplimenti, ali i kritike na račun reality zvijezde. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

"Savršena si", "Ovo mi je uljepšalo mjesec", "Imaš kćer, nauči se ponašati", "Zašto bi objavila ovo? Toliko toga otkriva", "Nema šanse da ovo sve nije tvoja koža", "Molim te, prestani s takvim fotografijama. Sve si starija i ovakve stvari stvaraju lošiju predodžbu o tebi", "Srušila si internet", napisali su joj pratitelji. 

Inače, američki mediji zadnjih dana pišu da je Kim podnijela zahtjev za razvod od Kanyea Westa nakon sedam godina braka. Izvori bliski Kardashianki kažu da je tužna, ali da je odahnula zbog pokrenutog postupka i da konačno spremna krenuti dalje sa životom. Također navode i kako Kanyeov bipolarni poremećaj i problemi s mentalnim zdravljem neće utjecati na odluku o skrbništvu nad njihovo četvero djece. Inače, Kim je ta koja traži zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad 7-godišnjom North, 5-godišnjim Saintom, 3-godišnjom Chicago i 2-godišnjim Psalmom.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene