NAJČUDNIJI SLUČAJ

POLICIJA U ČUDU Što se zapravo dogodilo s Kim Kardashian?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nema DNA tragova, Kim Kardashian nitko nije čudo dok vrišti, zaštitar se pojavio prekasno... Priča je puna nelogičnosti.

Drama oko pljačke Kim Kardashian ne jenjava, a nove informacije svakodnevno izlaze u javnost. Nakon što je Kim u Parizu doslovno molila za život, a nepoznati počinitelji joj prijetili pištoljem i otuđili nakit milijunske vrijednosti, svi se pitaju kako se to moglo dogoditi.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Slavni dizajner Karl Lagerfeld izjavio je da je Kim sama od sebe napravila metu, jer se hvalila fotografijama nakita i luksuza na svakom koraku. S druge strane, oni koji ne pričaju o tome kako je Kim od sebe napravila metu, pitaju se kako je moguće da je pljačka izvršena pored toliko osiguranja. Čini se ipak da bi se odgovor brzo mogao saznati.

Naime, pariška policija ima snimke pljačkaša. Snimljeni su kamerom kozmetičkog salona koji se nalazi u blizini stana u kojem je Kim boravila. Snimljeni su dok su bježali na svojim biciklima, a jedan od muškaraca i pobliže je uhvaćen na snimci donjeg kata robne kuće koja se nalazi u istom kvartu. Policija još lovi pet ljudi osumnjičenih za napad na Kim.

Napad se, da podsjetimo, dogodio u noći, dok je Kim spavala. Uletjeli su u njenu sobu, ukrali nakit u vrijednosti nekoliko milijuna dolara, prijetili joj pištoljem, a ona je molila za život govoreći da ima djecu. Zavezali su joj potom ruke, stavili povez preko usta, a potom je ubacili u kadu. Zaključali su je unutra, a njezin tjelohranitelj stigao je dvije minute prekasno.

Susjedi zvijezde nisu ništa čuli, a pljačkaši nisu ostavili nikakav trag DNA. S druge strane, Kim je navodno izjavila da je vrištala i prije i poslije pljačke, čak s balkona, a nešto prije tri sata ujutro nazvala je i svog zaštitara. No, nitko u hotelu ništa nije čuo, DNA nitko nije ostavio. Kim je u Parizu boravila kako bi pohodila Tjedan mode, a nakon incidenta vratila se u SAD.

Njezin suprug Kanye West prekinuo je koncert kad je čuo što se dogodilo. Policija u Francuskoj priznaje da je ovo nešto najčudnije što su ikad vidjeli. Čudno im je, između ostalog, što Kim nosi toliko skup nakit sa sobom, što nije imala vlastiti, veći broj zaštitara, a čudno im je i što je nakit objavljivala na društvenim mrežama.

Jako čudno je i to što su pljačkaši uspjeli ući u tako zaštićen kompleks, a kamoli njenu sobu, zaključanu iznutra. Iako je sve jako čudno, paparazzi koji su fotografirali Kim u Parizu svjedoče da se svi oni jako dobro znaju u tom poslu te da se među njima stvorio dvojac koji ju je svuda slijedio, a kojeg nitko u poslu ne poznaje. Pomogli su policiji i dali registraciju automobila koji je vozio sumnjivi dvojac.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene