Kakva raskoš!

Žena koja je popularizirala velike stražnjice i danas se ljuti kada ju "podsjete" da je njezina umjetna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian danas je jedna od najljepših žena svijeta, no jasno je kako svoj izgled može zahvaliti i plastičnoj kirurgiji.

Ako netko zna kako privući pozornost, onda je to Kim Kardashian.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

A na nedavnoj obiteljskoj večeri u Kaliforniji, 38-godišnja reality zvijezda potrudila se da sve oči budu na njoj u uskoj, žutoj haljini koja je istaknula sve njezine tjelesne čari.

Ovakve bodycon haljine Kim obožava, a niti njezine sestre ne kaskaju za njom, jer najbolje ističu obline koje su sve dorađivale kod najpoznatijih svjetskih kirurga.

To nas je i vratilo u daleku prošlost kada se puno pričalo o zanosnoj stražnjici latino dive Jennifer Lopez koja je zapravo prvo popularizirala one veće. Šuškanja su uvijek bila takva kako ju je i ona povećavala pod nožem, no sve je prestalo s pojavom klana Kardashian, odnosno Kim koja je zatim proslavila i ostatak obitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim je u to vrijeme bila bliska prijateljica razmažene bogatašice Paris Hilton te njezina osobna asistentica, nije imala savršeni nos i usne kao danas, ali ni tako veliku stražnjicu. Zanimljivo, uvijek je burno reagirala na kritike te tvrdila kako je po tom pitanju "prirodna".

I Jennifer Lopez se borila protiv glasine, no za razliku od Kim, njoj je puno više ljudi vjerovalo.

U našoj galeriji su  fotografije po kojima možete donijeti svoje zaključke.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty Images) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +3 Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Ponizio ju je milijun puta prevarama s drugim ženama, no posljednjih dana glumi uzornog supruga

Momčilo Otašević ponovno šarmira! 😍 „Zaustavila me policija na granici!“

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene