OBOŽAVATELJI LJUTI

KIM KARDASHIAN Prevarila javnost u novom spotu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Twitter gori zbog njezinog struka u novom spotu za pjesmu MILF .

Kim Kardashian najpoznatija je po svojim oblinama i golišavim fotkama koje redovito objavljuje na društvenim mrežama. Iako ovaj put nije objavila golišavu fotografiju, već onu iz najnovijeg spota, svejedno je uspjela podići puno prašine. Twitter gori na račun njezinih oblina, ali ne pravih, već onih koje je dobila uz pomoć Photoshopa.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Naime, iznimno tanak struk ove mlade ljepotice u spotu MILF$ uspio je izmamiti brojne komentar i kritike. Pratitelji na Twitteru ne sumnjaju da je u pitanju photoshop. 35- godišnja Kim se u spotu našla rame uz rame menekenki Chrissy Teigen u novom seksi spotu koji je nadavno javnost imala prilike vidjeti. No, fanovi su odmah reagirali i iskoristili Twitter kako bi istaknuli da je Kim koristila photoshop i time poslala krivu poruku mladim curama.

Među brojnim negativnim komentarima, jedan pratitelje istaknuo je kako je u pitanju također i vrlo loše fotošopranje budući da su njezini kukovi neravnomjerno oblikovani.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene