Ljubi mlađeg

Neobuzdana zavodnica iz "Seksa i grada" danas ima 64 godine, a tek sad je otkrila neke detalje iz privatnog života

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Cattrall progovorila je o razlozima zbog kojih nije imala djecu i istaknula da je na to utjecala serija "Seks i grad".

Kim Cattrall (64), koja se 1998. proslavila kao Samantha Jones u hit-seriji "Seks i grad", otkrila je zašto nikad nije postala majka. 

Pogledaj i ovo Kim Cattrall - 10 Potpuno iznenađenje! Otkriveni detalji povrataka zvijezde serije ''Seks i grad'', njezine slavne kolegice nisu ni znale što je isplanirano

Glumica je iskreno progovorila o toj temi u podcastu "Women's Prize For Fiction" i iznenadila objašnjenjem. Naime, Kim je istaknula da je odlučila ne imati djecu upravo zbog "Seksa i grada", koji ju je proslavio. 

Kaže kako je doživljavala veliki uspjeh kada je imala 41 godinu, u razdoblju kada su mogućnosti zrelijih žena bile ograničene u glumačkom svijetu. "To je bila 1998. i morala bih postati znanstveni eksperiment. Moj partner i ja bismo trebali uvijek biti slobodni da se možemo seksati u određeno vrijeme. Nije postojao način da to napravim u zdravom, emocionalnom, fizičkom i čak fizičkom stanju uz raspored snimanja od 19 sati", ispričala je Kim. 

"Imala sam i 41 godinu i mislila sam da moram donijeti tu odluku za svoje dobro. I volim raditi, moj posao je bila moja propusnica u svijet neovisnosti i slobode i obrazovanja", dodala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

Cattrall ističe da je odlično što se sada pišu uloge i za žene u 60-ima. Inače, puno se u medijima pisalo da je Kim kriva što se nije snimio treći dio filma "Seks i grad" zbog njezine svađe sa Sarah Jessicom Parker, no ona nije htjela izravno reći je li to pravi razlog. 

"Sjećam se da je bilo puno tuge na društvenim medijima jer nisam htjela snimati treći dio i to je bilo zadivljujuće. Ljudi su mi pisali: 'Radim u banci i ne volim tu i tu kolegicu i ne sviđaju mi se radni sati. Ne volim svoj posao, ali ga radim pa onda i ti snimi tu ulogu.' Toliko jada", rekla je jednom glumica. 

Kim, koja trenutačno glumi u seriji "Filthy Rich", godinama je u vezi sa 14 godina mlađim Russellom Thomasom. Često ističe kako je odličan muškarac. 

Inače, glumica iza sebe ima tri propala braka. U bračnu je luku prvi put uplovila 1977. godine s Larryjem Davisom, no dvije godine kasnije brak im je poništen. Kim je svoj drugi brak uspjela nešto dulje održati na životu, pa se tako udala 1982. i ostala u braku dugih sedam godina.

Za vrijeme te bračne veze s Andreom J. Lysonom Kim je živjela u Njemačkoj, gdje je naučila tečno govoriti jezik. Treći brak došao je mnogo kasnije, očito je Kim bila potrebna pauza. Udala se 1998. i ostala u braku šest godina s jazz-basistom Markom Levinsonom. Taj brak urodio je plodom - knjigom "Zadovoljstvo: Umjetnost ženskog orgazma".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene