Krenula je dalje!

Ovako izgleda osvetnička haljina žene koja se napokon riješila bivšeg koji ju je varao čak i dok je bila trudna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako mu je nebrojeno puta prešla preko svih preljubničkih afera, Khloe Kardashian je ovoga puta Tristanu Thompsonu, s kojim ima i kćer, rekla - dosta!

Otkako su u javnost procurili detalji njezine ljubavne drame s Tristanom Thompsonom, Khloe Kardashian posvetila se sebi i svojem izgledu.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian Meta oštrih komentara Nakon pomalo bizarnog priznanja postala predmet ismijavanja: ''Varao te čak i na dan kad si rodila''

A da je svoju figuru dovela do savršenstva, dokazuju zadnje fotografije, na kojima ova reality zvijezda nosi usku, kratku i dekoltiranu haljinu, a pažnju su privukle i tamne naočale neobičnog modela. Njezine obline došle su do izražaja, a nema tko se za njom nije okrenuo.

Khloe je napokon okončala priču s bivšim Tristanom nakon njegovih brojnih preljubničkih afera i skandala koje joj je priuštio. Par zajedno ima kćer True.

Khloe i Tristan vezu su započeli 2016. godine, a njihov odnos bio je poprilično buran s brojnim prekidima i pomirenjima, sve do nedavnog skandala gdje je u javnost isplivalo da je Tristan otac djeteta osobne trenerice Maralee Nichols.

Tristan je u siječnju javno preuzeo i odgovornost za svoje postupke te se tom prilikom javno ispričao i Khloe.

''Ne zaslužuješ ovo, ne zaslužuješ sve ovo poniženje koje sam ti priuštio i kako sam te tretirao tijekom godina. Moji postupci definitivno ne odražavaju ono što osjećam prema tebi. Poštujem te i volim kako god to izgledalo. Užasno mi je žao'', rekao je tada, no čini se da je Khloe ovaj put zbilja krenula dalje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ana de Armas In Magazin: Ana de Armas +0 In Magazin: Ana de Armas Preporuke Bondova djevojka skinula se do kraja: Scene zbog kojih je ova ljepotica opet dospjela u centar pažnje!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Vedran Ćorluka objavio je preslatku obiteljsku fotografiju i sve nasmijao komentarom na nju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene