Gledali su je baš svi!

Prozirna haljina ispod koje se sve vidi njezin je odabir za večeru, ali to nije jedino o čemu se priča kad je ona u pitanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian je u prozirnoj haljini izašla na večeru u Zapadnom Hollywoodu, a sve su to popratili i paparazzi koji je prate na svakom koraku.

Slavna reality zvijezda Khloe Kardashian snimljena je ispred jednog popularnog restorana, za što se i sama pobrinula s obzirom na odvažnu kreaciju u kojoj se pojavila.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian Meta oštrih komentara Nakon pomalo bizarnog priznanja postala predmet ismijavanja: ''Varao te čak i na dan kad si rodila''

37-godišnja Khloe za izlazak je odabrala u potpunosti prozirnu haljinu pepita uzorka, a ispod koje se i više nego jasno vidjelo donje rublje koje je nosila. Točnije, tangice i grudnjak boje kože. Khloe se gotovo iz mjeseca u mjesec pojavljuje drugačijeg izgleda, a mnogi je više ne mogu ni prepoznati na prvi pogled. Iako se šuška da su za to zaslužne brojne operacije i zahvati, ona kaže da se njezina tajna krije u dobroj šminki. 

Bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je otkrila da će se oglasiti o bivšem Tristanu Thompsonu, koji je dobio dijete s drugom ženom dok su još bili zajedno

Tristan se inače javno ispričao Khloe zbog prevare, a svemu je doprinio test očinstva koji je pokazao da je Maralee Nichols zaista ostala trudna dok je on još bio u vezi sa slavnom Kardashiankom.

"Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti priuštio. Ne zaslužuješ način na koji sam se odnosio prema tebi posljednjih godina. Moja djela definitivno ne pokazuju ono što mislim o tebi. Nevjerojatno te volim i poštujem, iako to sigurno ne misliš sada", rekao joj je.

Podsjetimo, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner, i ubrzo nakon toga su prekinuli. Ona mu prije nekoliko mjeseci ponovno odlučila dati šansu, ali svemu je došao kraj u lipnju prošle godine nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene