iskazao se u karanteni

Prevario ju je nebrojeno puta tijekom trudnoće, pa i sa sestrinom prijateljicom, a ona mu daje novu šansu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian i Tristan Thompson su objavili svoju vezu u rujnu 2016. te imaju kćer True. Prekinuli su prošle godine nakon što je uhvaćen kako se ljubi s prijateljicom njezine sestre.

Čini seda je Khloe Kardashian (36) odlučila obnoviti ljubavnu vezu s bivšim dečkom, košarkašem Tristanom Thompsonom (29). 

Pogledaj i ovo Jordyn Woods (Foto: Instagram) Postala je zvijezda Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu?

Navodno su se pomirili dok su bili skupa s njihovom kćeri True (2) u Khloeinoj vili u Kaliforniji tijekom karantene zbog koronavirusa. Iako su prekinuli prošle godine jer je Tristan varao Kardashianku i cijela javnost je saznala za to, odlučili su si dati još jednu priliku, tvrdi američki magazin People

"On se jako se trudi kako bi se dokazao i bio je odličan tata True što je uvjerilo Khloe da mu pruži novu šansu", ispričao je izvor za People. Dodaje kako se Kardashianka u karanteni zbližila s košarkašem i šarmirao ju je svojim dobrim ponašanjem. 

"Nije išla na spojeve s drugim muškarcima, a toliko vremena nisu proveli otkad su živjeli zajedno u Clevelandu. Imali su nevjerojatno proljeće s True u Los Angelesu unatoč koronavirusu", rekao je izvor. 

Inače, Tristan i Khloe su objavili svoju vezu u rujnu 2016., a tri mjeseca kasnije ona je okončala svoj razvod s Lamarom Odomom koji je ranije odugovlačila nakon što se on predozirao i gotovo umro. 

Kardashianka se zbog košarkaša preselila u Cleveland, a 12. travnja 2018. je rodila njihovu kćer True. Dva dana prije poroda su se pojavile fotografije na kojima je Tristan imao intimno druženje s misterioznom ženom u noćnom klubu. Kasnije su procurile i slika na kojima je s dvije žene u Washingtonu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕FAMILY💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Strani mediji su izvukli još pet Tristanovih afera tijekom Khloeine trudnoće, a onda je u veljači 2019. uhvaćen kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner. Ubrzo nakon toga je par prekinuo. 

Prošlog tjedna su se pojavila nagađanja da su se Khloe i Tristan zaručili nakon što je ona pokazala ogromni dijamant na svojoj rođendanskoj zabavi. Ipak, izvor je rekao da su samo u vezi. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Domagoj Vida - 2 Celebrity Luka Modrić primio originalni poklon od Vide kojem mnogi ne bi odoljeli: "S ovim ćeš igrati do 50."

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene