Traumatičan događaj

PROGOVORILA O OBITELJSKOJ DRAMI "Ovo je bio poziv za buđenje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Starleta je odlučila prekinuti šutnju i konačno progovoriti o događaju koji je unio strah u slavnu obitelj.

Dok se Kim Kardashian još uvijek oporavlja od traume koju je doživjela prije tjedan dana u Parizu, pljačka reality zvijezde ne prestaje puniti medijske stupce.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Iako se nitko od članova obitelji Kardashian nije javno oglasio o nemilom događaju, najmlađa sestra Khloe konačno je javno progovorila o obiteljskoj drami gostujući u showu kod Ellen DeGeneres.

"Ono što joj se dogodilo je jako traumatično. Ali naša obitelj je vrlo bliska i sve ćemo to zajedno prebroditi", izjavila je Khloe i zahvalila svima na potpori.

Dodala je i da je zbog svega cijela obitelj, koja je inače poznata po tome da sve dijeli s obožavateljima, uzela odmak od društvenih mreža. "Ovo je bio poziv za buđenje da napravimo neke promjene u životu jer ipak se radi o ozbiljnoj stvari. Sada nam je prioritet pobrinuti se da naša sestra bude dobro", zaključila je Khloe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene