ignorira i stručnjake

Svi vide ono što ona negira, no reality zvijezda ponosno pozira u badiću i ne da se smesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian našla se na meti kritika nakon što je objavila nekoliko fotografija na kojima ne nalikuje sebi, a sada promovira novu liniju kupaćih kostima.

Reality zvijezda Khloe Kardashian već danima najavljuje na svojim društvenim mrežama nešto novo, a sada je napokon otkrila da se radi o novoj liniji kupaćih kostima njezina brenda Good American.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

35-godišnja starleta pohvalila se savršeno toniranim tijelom i sićušnim strukom u novoj kampanji dok je pozirala u badiću. Dok se jedan dio njezinih obožavatelja slaže kako Khloe izgleda besprijekorno, dio njih napao ju je zbog fotošopa te su istaknuli da na svakoj fotografiji u posljednje vrijeme izgleda drugačije.

Zli jezici izgleda nimalo ne smetaju slavnoj Kardashianki, koja samo misli na posao i ne da se smesti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡ @goodamerican swim OUT NOW ♡

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Prije nekoliko tjedana objavila je fotografiju na kojoj nimalo ne nalikuje sebi, a dok ona negira da se podvrgnula estetskim korekcijama, stručnjaci tvrde drugačije. Specijalistica za kozmetiku i uljepšavanje primijetila je da je članica slavne američke obitelji napravila kombinaciju operacija, tretmana injekcija te je smršavjela, a rezultat svega je njezin drugačiji izgled.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene