Ima svoj cilj

Svi bruje o njezinu pomirenju s bivšim koji ju je redovito varao, a ona se zabavlja svojim seksi objavama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Vruće je vani", napisala je Khloe Kardashianu opisu fotke na kojoj pozira u badiću s leopard-uzorkom.

Reality zvijezda Khloe Kardashian vrijeme karantene provela je u društvu kćerkice True, no slavna sestra nije gubila vrijeme ni na poslovnom planu. Marljivo je radila na svom brendu Good American koji je nedavno predstavio liniju kupaćih kostima, a u jedan od njih je i sama uskočila kako bi ga promovirala.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian Meta oštrih komentara Nakon pomalo bizarnog priznanja postala predmet ismijavanja: ''Varao te čak i na dan kad si rodila''

"Vruće je vani", napisala je Khloe u opisu fotke na kojoj pozira u badiću s leopard-uzorkom. Obožavatelji su je zasuli komplimentima, a svi redom su pisali da je prekrasna.

Kardashianka je tijekom karantene odlučila poraditi i na vezi s ocem svoje kćerkice, košarkašem Tristanom Thompsonom. Svjetski mediji brujali su o tome da se bivši par pomirio, unatoč prekidu koji je uslijedio prošle godine nakon što je košarkaš Kardashianu prevario te je cijela javnost saznala za to.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today was 96°. It’s hot outside @goodamerican

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

"Imamo dijete zajedno i zauvijek ćemo biti povezani. Želimo da nam odnos bude dobar onoliko koliko to može biti", ispričala je Khloe jednom prilikom, no nije definirala jesu li ponovno u vezi ili su samo prijatelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene