Nadmašila samu sebe

Važno pozirala u toplesu pa sve zbunila, obožavatelji se pitaju što joj se dogodilo s licem i je li to stvarno ona

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu, ali svu pažnju ukralo je njezino lice i nerealne proporcije tijela.

Dok je njezina starija sestra Kim Kardashian usred brakorazvodne parnice s Kanyeom Westom koju prati cijeli svijet, Khloe Kardashian ne prestaje zbunjivati svoje obožavatelje, i to fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, a na kojima ju gotovo više nitko ne prepoznaje.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 11 Kratko i jasno! Khloe Kardashian dala je do znanja što misli o zlobnim komentarima pratitelja pa oštro vratila jednom na sljedeće pitanje

36-godišnja zvijezda realityja "Keeping Up With The Kardashians" na Instagramu promovira svoj brend odjeće, a kao model na jednoj od fotografiji pozira u toplesu rukama skrivajući grudi, ali mnogi su to zanemarili i pitaju se je li to stvarno ona.

Naime, na spornoj fotografiji noge su joj gotovo nerealno izdužene, a čini se da je lice provukla kroz nekoliko filtera. Khloe je time izazvala zbunjenost, ali i zabrinula pratitelje. Optužuju je za loš fotošop i ne prestaju se pitati što se događa s njezinim licem i tijelom i zašto to radi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Khloe je nove fotografije objavila samo tjedan dana nakon okršaja na društvenim mrežama s ljudima koji su joj prigovorili da previše uređuje svoje objave i da ne izgleda kao u stvarnosti.

"Nekoliko tih fotografija snimili smo objektivom fotoaparata koji stvara efekt produženosti. Što je objekt bliži kameri, on će se izdužiti i to nije pogreška u fotošopu", pokušala je objasniti u čemu je stvar.

No u to baš i nije uspjela uvjeriti puno ljudi.

"Svaki put kad dođem na profil Khloe Kardashian, ona izgleda drugačije nego prije", "Istovremeno izgleda kao Afroamerikanka, Latinoamerikanka i kao da je iz Arabije. Zbunjuje me to", neki su od komentara s društvenih mreža.

Dio pratitelja u posljednje je vrijeme čak zamjenjuje s polusestrom Kendall Jenner te se pita koju od njih dvije gledaju na fotografijama.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) +12 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica za kojom mnogi žale: Zbog zgodnog supruga povukla se iz medija i uživa daleko od znatiželjnih pogleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene