iznenađenja na sve strane

Oprostila afere bivšem koje je imao i dok je bila trudna i kupuju kuću, a procurila i slika njenog stvarnog izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian odlučila je dati novu šansu Tristanu Thompsonu s kojim se zbližila tijekom karantene zbog koronavirusa.

Čini se da je Khloe Kardashian (36) odlučila dati novu šansu bivšem dečku Tristanu Thompsonu (29) s kojim je dobila kćerkicu True (2) nakon njegovih brojnih prevara. 

Pogledaj i ovo Jordyn Woods (Foto: Instagram) Žao joj je Oglasila se trenutno najomraženija preljubnica na svijetu koja polako ostaje bez svega

Tristan je viđen u Los Angelesu kako se vraća s Khloe i njezinom obitelji s luksuznog putovanja na otočju Turks i Caicos koje je organizirala njena sestra Kylie Jenner zbog svog 23. rođendana. Par je izgledao prisno dok je uzimao prtljagu, a u jednom trenutku je košarkaš primio Kardashianku oko struka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry I can’t come to the phone right now

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Nakon tih fotografija pojavila se vijest i da Khloe i Tristan zajedno traže kuću za život. Kako piše magazin People, par želi novi početak i išli su u razgledavanje vila po Los Angelesu. "Pokušava držati u privatnosti njihovu vezu, no nije uspjela i vidi se da uživa s njime. Jako je sretna", rekao je izvor blizak Kardashianki. 

"U posljednjih nekoliko mjeseci Tristan je pokazao Khloe da se jako promijenio. Postao je nevjerojatan tata i partner. Khloe se uvijek nadala da će on doći pameti. Jako joj je važno da održi obitelj na okupu zbog kćerkice True", dodao je izvor za People. 

U prilog tim tvrdnjama ide i to što je Thompson stavio svoju vilu u Los Angelesu prošlog mjeseca u prodaju za 8.5 milijuna dolara, a i Kardashianka svoj dom u kalifornijskom gradu Calabasasu za 18.95 milijuna dolara. Par se navodno zbližio ponovno tijekom karantene. 

Iako su prekinuli prošle godine jer je Tristan varao Kardashianku i cijela javnost je saznala za to, čini se da je Khloe našla snage za oprost. Čak ju je varao i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner. Ubrzo nakon toga su prekinuli. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Mnogi kritiziraju Kardashianku zbog ovog poteza. Osim toga, Khloe je na meti i zbog izgleda jer tvrde da je pretjerala s kozmetičkim zahvatima i uređivanjem fotografija. No sada je zbog reality emisije "Keeping Up With Kardashians" konačno utvrđeno o čemu je riječ. 

Naime, tamo se pojavila u istoj odjeći i sa šminkom koju je imala na objavi na Instagramu. Iako su neki smatrali da se operirala, sada ispada da je samo previše dotjerala fotografiju. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene