Situacija iza kulisa!

Pogledajte kako nastaju seksi fotke slavnih sestara koje završe na Instagramu, sve za lajkove!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian snimljena je kako se valja po plaži na otočju Turks i Caicos dok je njezina pomoćnica strpljivo fotografira za Instagram.

Reality zvijezda Khloe Kardashian (36) pridružila se sestrama na odmoru na otočju Turks i Caicos, gdje je uhvaćena tijekom seanse fotkanja za Instagram.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian o tumoru - 1 Moglo je biti opasno Kardashianka zabrinula pratitelje novim priznanjem: '' Primijetila sam to i javili su mi da moram na hitnu operaciju''

Kardashianka se izvijala i valjala po pješčanoj plaži u prozirnoj plavoj mini haljini ispod koje je se nazirao crveni jednodijelni badić s tangama, dok ju je njezina pomoćnica strpljivo fotkala u raznim pozama.

No čini se da Khloe nije bila zadovoljna jer je na Instagramu, pored fotografija na kojima nosi isti outfit, označila svoju sestru Kylie Jenner kao fotografkinju, a snimljene su i na drugoj lokaciji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Kardashianka je za svoje objave u ovom izazovnom izdanju skupila milijune lajkova, pa se čini da se mukotrpno poziranje i mijenjanje fotografa ipak isplatilo.

A iako je oduševila svoje pratitelje izgledom na fotkama, bilo je i onih koji su je optužili da je išla pod nož jer joj lice na njima izgleda drugačije, no Kardashianka je optužbe porekla.

Inače, Khloe je prije pola godine pružila još jednu šansu ocu svoje kćeri True, košarkašu Tristanu Thompsonu, nakon što ju je on prevario nekoliko puta, a u prosincu je snimljena s golemim dijamantnim prstenom na lijevoj ruci kojim je potaknula glasine o njihovim zarukama. O tome se još nijedno od njih nije oglasilo, a Kardashianka na zadnjim fotkama više nema prsten.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić sasvim iskreno o poslu, ljubavi, tuzi zbog gubitka majke, ali i o tome tko ju vjerno prati na sva snimanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene