Glumac odmah reagirao

Kevin Spacey prozvan zbog seksualnog zlostavljanja: "Legao je na mene, imao sam 14 godina"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kevin Spacey izrazio je žaljenje zbog nečeg što je navodno napravio prije 30 godina. Rekao je da se ne sjeća da je prije 30 godina seksualno zlostavljao glumca Anthonyja Rappa.

Kevin Spacey posljednji je u nizu glumaca optuženih za seksualno zlostavljanje. Glumac Anthony Rapp optužio je Spaceyja za zlostavljanje koje se navodno dogodilo u trenutku kad je Kevin imao 26, a Anthony samo 14 godina. Obojica su radili na brodvejskim predstavama, a Spacey je jedne večeri pozvao mlađahnog kolegu na tulum u stanu. Na kraju zabave je, tvrdi Anthony, Spacey legao na njega i pokušao ostaviti seksualni odnos s njim. Priču 46-godišnjeg glumca objavio je BuzzFeed, a Spacey se o njoj oglasio na Twitteru.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey javio se i eltonov muž Elton John svjedočio na suđenju Kevinu Spaceyju: "Moglo bi se raditi i o kraljici, ali ja je ne bih primijetio"

"Poštujem i divim se Anthonyju Rappu kao glumcu. Prestravljen sam nakon što sam čuo njegovu priču. Iskreno se ne sjećam susreta koji se dogodio prije 30 godine. Ako sam se ponašao onako kako on opisuje, dugujem mu ispriku za ono što bi bilo zaista neprikladno pijano ponašanje i žao mi je zbog osjećaja s kojima je živio svih ovih godina. Ta priča potaknula me da riješim druge stvari u svom životu. Znam da postoje priče o meni i da ih je potaknula činjenica da sam jako zaštitnički nastrojen oko svoje privatnosti. Kao što moji najbliži znaju, imao sam veze i sa ženama i s muškarcima. Volio sam muškarce cijeli život, a sad odlučujem otvoreno živjeti kao gay muškarac. Želim se s tim nositi iskreno i otvoreno, a to počinje tako što ću preispitati svoje ponašanje", rekao je Spacey.

Rapp je istaknuo da su ga na javni istup potaknule optužbe protiv Harveyja Weinsteina. Prisjetio se kobne večeri i rekao da ga je Spacey upoznao u klubu u kojem je bio s prijateljem te ga pozvao kod sebe doma. Na posao je tada išao sam, a sam je putovao i podzemnom te išao u kazalište. Čim je stigao na zabavu, shvatio je da je jedino dijete na istoj. Otišao je u sobu i gledao televiziju, a u jednom trenutku Spacey je ušao i podigao Rappa na krevet te potom legao na njega. Rapp se izvukao i, kaže, zatvorio u kupaonicu. Nije nikome tada pričao što se dogodilo, no bio je sretan što sve nije završilo puno gore.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene