Samo hedonizam

Nije joj loše: Kraljica manekenki među mnoštvom frajera osjeća se baš kao riba u moru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Kendall Jenner najplaćeniji je model svijeta, a trenutno uživa na zasluženom odmoru u Miamiju.

Mlada i lijepa, Kendall Jenner atipična je članica klana Kardashian-Jenner i to zato što se nije proslavila zahvaljujući nevjerojatno raskošnim oblinama, već svoj uspjeh duguje mršavoj i nježnoj građi koja je savršena za manekenke. 

Pogledaj i ovo Kendall Jenner - 1 Ma što je ovo?! Svjetski poznata ljepotica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini bez jednog odjevnog predmeta i pokazala baš sve!

Dok su njezine sestre poznate starlete i poduzetnice, Kendall je svoj put izgradila u modnom svijetu, a danas slovi za najplaćeniju i najtraženiju manekenku svijeta. Lijepo lice, vitko tijelo i samopuzdanje zagarantirali su uspjeh ovoj ljepotici koja ne silazi s naslovnica časopisa i modnih pista.

No, čak i ova zaposlena 24-godišnjakinja ponekad treba odahnuti i opustiti se, pa tako trenutno uživa u sunčanom Miamiju gdje zajedno s prijateljima provodi vrijeme ispijajući koktele i sunčajući se na luksuznoj jahti. 

Paparazzima nije mogla promaknuti prilika da ljepoticu snime okruženu muškim društvom, a Kendall je spremno pozirala za fotografe te i sama je objavila fotku s jahte na Instagramu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jellyfish and mosquito’s

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač i Olivia Culpo (Foto: Instagram) +3 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Pozamašni dekolte uspješne hrvatske influencerice za svjetlucavo doba godine: "Koja ljepota!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene