U minijaturnom bikiniju

Napali je da se fotošopira, pa odlučila dežurne kritičare utišati videom u kojem se izvija na podu kupaonice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kendall Jenner objavila je na Insatgramu video u kojem se izvija na podu kupaonice i pokazuje vitku liniju, nakon što su se društvenim mrežama počeli širiti komentari da previše koristi fotošop i izgleda drugačije u stvarnosti.

Nakon što su je po tko zna koji put optužili da fotošopira svoje fotografije, Kendall Jenner odlučila je utišati sve dušebrižnike koji vode o tome računa i to objavivši vrući video na društvenim mrežama u kojem se snima samo cvjetnom bikiniju.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner - 1 Ma što je ovo?! Svjetski poznata ljepotica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini bez jednog odjevnog predmeta i pokazala baš sve!

25-godišnja Kendall u videu kleči na podu kupaonice dok se snima u ogledalu i ponosno pokazuje isklesano tijelo i obline. Objaviti ga je odlučila tjedna dana nakon što su je kritičari optužili da se fotošopirala u videu koji je objavila povodom Valentinova u kojem je nosila donje rublje brenda SKIMS svoje starije sestre Kim Kardashian.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

"To nisu njezine proporcije njezina tijela", "Prekrasna je, ali vjerujem da je malo izmijenila neke detalje na fotografijama", "Cijelo tijelo joj je prekrasno i treba ga cijeniti. Samo mislim da je važno da treba biti svjestan filtera na internetu", "Molim da se ne uspoređujete s ovim uređenim slikama. Kendall ne izgleda ovako u stvarnom životu", samo su neki od komentara s društvenih mreža.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene