To je umjetnost

Slavna milijunašica pohvalila se bizarnim fotografijama: "Ovo je zastrašujuće poput horora 'Krug'"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka je snimila neobične fotografije na kojima izvire iz zida i ima kosu poput konjske grive, a na jednoj rukama pokriva grudi.

Manekenka Kendall Jenner (24) odradila je neobično snimanje za američki magazin Garage. Kako piše Daily Mail, pripadnica klana Kardashian pojavljuje se u 18. izdanju časopisa na slikama za koje je surađivala s konceptualnim umjetnikom Maurizijem Cattelanom i modnim fotografom Campbellom Addyjem.

Pogledaj i ovo Kylie, Kourtney i Khloe (Foto: Profimedia) Malo su se utegnule Uske i seksi kreacije: Kad ove slavne sestre izađu u provod, to je uvijek parada velikih stražnjica i dekoltea

Kendall, čija se bogatstvo procjenjuje na 40 milijuna dolara, pohvalila se fotografijama na Instagramu, a mnogi su komentirali kako su bizarne. Naime, manekenka na jednoj izvire iz zida i vidi joj se samo gornji dio tijela i naziru grudi ispod sakoa, a rukama drži kosu koja je poput grive konja. Na drugoj fotografiji joj na ramenu sjedi ptica dok na posljednjoj nema ništa na sebi i prekriva grudi rukama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@garage_magazine by @campbelladdy @mauriziocattelan @gabriellak_j @guiducci

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

“Jesu li to samo meni slike zastrašujuće?“, “Čudno“, “Ovo je poput horora 'Krug'. Samara, jesi li to ti?“, komentirali su fanovi na neke fotografije. No ona na kojoj Kendall prekriva grudi rukama većini se svidjela.

“Makni ruke s njih“, “Predivna si“, “Odlična fotografija“, napisali su.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Britanci šokirani novim ispadom Meghan i Harryja: "Odjekuju bijesom i pakošću, bit će još gore!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene