Pokazala je sve!

Ni ona nije odoljela haljini ispod koje se vidi sve, izjasnila se o inspiraciji, no ne pamtimo da su tad žene bile ovako razodjevene!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kendall Jenner je inspiraciju za svoj outfit na Met Gali pronašla kod modne ikone Audrey Hepburn, no podarila mu je seksi obrat.

Kendall Jenner trenutačno je jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, a na Met Gali je pokazala i zašto.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner Šuškalo se i o operaciji! Slavna ljepotica nekad se sramila jednog dijela svojeg tijela, a sada ga izlaže pogledima ispod potpuno prozirne tkanine!

Na prestižnom modnom događaju u njujorškom muzeju Metropolitan pojavila se u izdanju u kojem je ukrala sve poglede. Nosila je potpuno prozirnu haljinu sa svjetlucavim kamenčićima, ispod koje se jasno vidjela njezina vitka silueta, ali i seksi donje rublje s korzetom.

U haljini koja ništa nije prepustila mašti te je istaknula i njezin nikad bujniji dekolte, manekenka je spremno pozirala fotografima, a u svojim pričama na Instagramu otkrila je i gdje je pronašla inspiraciju za outfit.

Podijelila je fotografiju Audrey Hepburn iz filma "My Fair Lady" iz 1964. godine, na kojoj legendarna glumica nosi sličnu, ali puno, puno manje golišavu haljinu.

Ipak, za razliku od svoje starije polusestre Kim Kardashian, Kendall zbog svojeg izdanja na Met Gali nije postala predmet izrugivanja, već je završila na listama najbolje odjevenih.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene