Kraljevske tajne

Šef osiguranja opisao kako su princ Charles i Camilla ponižavali princezu Dianu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ken Wharfe, jedan od glavnih šefova osiguranja princeze Diane, objavio je knjigu u kojoj je opisao odnos između princa Charlesa i princeze Diane.

Jedan od glavnih šefova osiguranja princeze Diane, Ken Wharfe, nedavno je objavio knjigu o ljubavnoj aferi britanske kraljevske obitelji. Knjiga naslovljena 'Pažljivo čuvana tajna' otkriva sve detalje princezinog okršaja sa svojom suparnicom Camillom, vojvotkinjom od Cornwalla, ali i donosi pregled odnosa između princa Charlesa i princeze Diane.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Sada je oženjen Nekada je okorjelo tulumario, no princ Harry 34. rođendan će proslaviti mirno



U spomenutoj knjizi stoji kako je princeza Diana 1989. godine jednostavno osjećala potrebu da na jednom rođendanskom slavlju unutar kraljevske obitelji podrži svoga supruga. Međutim, slavljeničko raspoloženje pokvario je hladni odnos princa Charlesa i ljubomora današnje vojvotkinje od Cornwalla.

Ono što se dogodilo na tom rođendanskom slavlju, ostat će zapamćeno među članovima kraljevske obitelji. Naime, na putu prema slavlju, u automobilu, princ Charles priznao je princezi Diani kako nije zadovoljan njenim prisustvom. Iako se i sama osjećala nepoželjnom, osjećala je potrebu za dolazak. Nije ni slutila da svi na proslavi već znaju za ljubavnu vezu Charlesa i Camille.



Ken Wharfe u knjizi navodi kako se osjećao neugodno jer princeza Diana s njim razgovara o svojim emocijama i jednostavno mu se povjerava. Tijekom proslave, Charles i Camilla su zajedno otišli, na što je princeza reagirala vrlo burno. Došla je do svoga šefa osiguranja sva uplakana i povrijeđena.

'Hoćeš mi pomoći, Ken? Sad mi je stvarno dosta. Neću da se tako prema meni ponaša u javnosti. Hoću odmah razgovarati s njom', rekla je.

Ken Wharfe nije želio biti upleten u bilo kakvu ljubavnu svađu, a posebice onu britanske kraljevske obitelji. Princeza Diana zahtijevala je njegovu potporu te ga je povela niz stepenice, u podrum gdje su u jednom kutu sjedili Charles i Camilla. Čini se da je Kenovo prisustvo, princezi Diani dalo hrabrosti za sve što će reći Charlesu i Camilli. Oni su odmah, osjećajem krivnje, skočili na noge. Ken se povukao dalje na proslavu, a nedugo nakon njega su došli i Diana, Charles i Camilla. Charles i Camilla bili su vidno potreseni zbog onoga što im je rekla princeza Diana.

Sve do ulaska u auto, princeza Diana i Charles nisu komunicirali. Nakon što su krenuli kući, princeza Diana je upitala: “Kako si mi to mogao napraviti?”

Iako je izvana davala osjećaj jake žene, iznutra je priča bila druga. Emotivno slaba supruga i majka budućih kraljeva koja je samo željela da je njen suprug voli. Camillu je ne rijetko spominjala, a kada bi izgovarala njeno ime, zvala bi ju "rotvajler". Ken Wharfe spominje kako je njihov brak bio u ozbiljnom problemu. Princ je uvijek htio da bude po njegovomu, pa je probleme često iznosio svojim prijateljima, izrugujući se svojoj supruzi i njihovim zajedničkim problemima.

Princ Charles puno je vremena provodio igrajući polo i razmišljajući u svome vrtu. Princezu Dianu bi i to rastužilo, pa mu je govorila:  'Idi, pričaj sa svojim biljkama. Da sam ti barem ja toliko važna kao to cvijeće'

Kap koja je prelila času bilo je igranje pola 1990. godine. Naime, prilikom igre princ Charles je pao i zadobio teže ozljede. Prebačen je u bolnicu. Princeza Diana je odmah došla u bolnicu, na što joj je princ rekao kako ju ne želi blizu sebe. Kenu je priznala da je ovo kraj njihovog braka i sama ga nazvavši "kap koja je prelila čašu".

Današnja vojvotkinja od Cornwalla se odmah potom uselila u kraljevski dom. Princeza Diana još je jednom posjetila svoga supruga. Tom prilikom, u razgovoru je utješila jednu ženu kojoj se sin borio za život. Ken navodi kako je Dianina snaga komuniciranja s drugima, a posebice nepoznatim ljudima bila nevjerojatna.



Uskoro je princ Charles izašao iz bolnice i slikao se sa svojom budućom suprugom. Tu se potvrdilo Dianino viđenje kako sama kraljica, a zatim i cijela obitelj podržava vezu Charlesa i Camille.

Jednom je prilikom, dok je bila na skijanju sa svojim sinovima, da zaobiđe osiguranje, skočila sa svoga balkona i uputila se u grad. Kenu nije htjela reći kamo je išla. To nije bilo prvi put da je princeza Diana nestala. Tijekom krstarenja na Egejskom moru sa svojom obitelji, princeza se jednostavno izgubila ne nekoliko sati. Kasnije su je našli ispod jednog pokrivača pokraj čamca za spašavanje. U tom su trenutku prinčevi Harry i William shvatili da se nešto događa. Princeza se i na tom krstarenju požalila svom šefu osiguranja:

'Ken, oni me ne razumiju, oni misle da sam luda i žale me i svi su uključeni u to. Oni znaju da je po cijeli dan na telefonskoj liniji s rotvajlerom. Pa on je ovdje sa mnom samo zato što mu je mamica tako naredila. On je jadan, a ovo je plutajući pakao.'

Uskoro je htjela prekinuti ovu lažnu farsu te je zahtijevala:
'Hajde, Ken, bolje da se vratimo. U suprotnom će onaj moj muž otvarati šampanjac nadajući se da sam skočila s palube i da se može oženiti onom rospijom', piše u knjizi.



Princeza Diana smrtno je stradala u prometnoj nesreći 1997. godine u pariškom tunelu Pont de l'Alma. Nakon njezine smrti pojavile su se teorije kako je Diana ubijena od strane kraljevske obitelji, vlade i vojske.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene