bolni trenuci

Viđena prvi put nakon šokantne objave o razvodu: S hrabrim izrazom lica prošetala susjedstvom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kelly Clarkson je donijela odluku o razvodu od Brandona Blackstocka dok su bili skupa u karanteni.

Vijest o razvodu pjevačice Kelly Clarkson (38) od menadžera za talente Brandona Blackstocka (43) procurila je u javnost u petak, na šesti rođendan njihove kćeri River Rose. 

Pogledaj i ovo showbuzz naporna trudnoća 'Samo djevojčica može uzrokovati ovoliku dramu'

Kako pišu strani mediji, Kelly je podnijela zahtjev za rastavom 4. lipnja zbog nepomirljivih razlika i tražila zajedničko skrbništvo nad kćeri i sinom Remingtonom Alexanderom. Istog dana kada je raspad njezinog braka postao javan, pjevačica je viđena u Los Angelesu u šetnji sa psom Henryjem. 

Clarkson je izašla u kombinezonu ispod kojeg je obukla majicu, a na nogama je imala natikače dok je oči sakrila ispod sunčanih naočala. Glazbenica je imala ozbiljan izraz lica i u odjevnoj kombinaciji je pokazala višak kilograma za koje je ranije istaknula da se pomirila s njima. Fotografije možete pogledati ovdje

"Kad sam bila zaista mršava, htjela sam se ubiti. Bila sam nesretna, iznutra i izvana, četiri godine svog života. No, nikog nije bilo briga jer sam estetski izgledala dobro", rekla je Kelly koja smatra da se vitku figuru treba puno odricati i naporno raditi. 

Inače, njezin brak se raspao nakon gotovo sedam godina, a postoji uvjerenje da je upravo ta godina kritična i ključna. Kelly i Brandon su proveli karantenu s djecom u njihovom domu u Montani gdje je ona snimala svoju emisiju "The Kelly Clarkson Show" i javljala se u "The Voice" u kojem je članica žirija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for nominating me for the #ALLINCHALLENGE @mariahcarey. Sorry it took me so long but @KellyClarksonShow and I wanted to come up with a massive VIP experience for one fan and a guest to help feed the hungry. All proceeds go directly to @feedingamerica @mealsonwheelsamerica @wckitchen and @nokidhungry ❤️ Donate to bid https://allinchallenge.in/KellyClarkson

A post shared by Kelly Clarkson (@kellyclarkson) on

Kako pišu američki mediji, supružnici su imali probleme u braku zadnjih nekoliko mjeseci i pokušali su ih riješiti. No puno zajedničkog vremena u karanteni im je pokazalo da je najbolje se razvedu.

"Već zahtjevna situacija se u tim uvjetima pogoršala. Inače im je posao skretao razmišljanje s problema, a Kelly je tijekom karantene stigla shvatiti kakvo je stanje s njezinim životom i brakom", ispričao je izvor. Par želi ostati u dobrim odnosima nakon razvoda. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene