Osmijeh od uha do uha

Lepršava košulja bujne ljepotice potaknula na raspravu, nosi li ispod nje grudnjak ili ne?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kelly Brook paparazzi su uhvatili na putu prema poslu u Londonu, a sve poglede privukla je košulja koju je nosila.

Manekenka i voditeljica Kelly Brook nerijetko je zvijezda na ulicama Londona, a bujna ljepotica uvijek pazi na to kako će izaći iz stana. 41-godišnju Kelly ovoga su tjedna uhvatili u šetnji prema poslu u uskim trapericama i lepršavoj tamnozelenoj košulji.

Pogledaj i ovo showbuzz Prirodno izdanje Bez filtera i šminke druga osoba: Jedna od najseksi žena na svijetu u stvarnosti je puno drugačija nego na Instagramu

Upravo njezin outfit postao je tema polemike na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali je li uopće nosila grudnjak ispod košulje, s obzirom na to da su joj se jasno ocrtavale bradavice. Svoj je stil upotpunila otvorenim cipelama na visoku petu.

Kelly nikada nije skrivala da na društvenim mrežama koristi filtere i fotošop, a nedavno je o tome otvoreno progovorila. Ispričala je kako točno zna na koji će se način fotkati da izgleda savršeno, a ističe da je i to "varanje" na neki način. Kaže da nije mogla prihvatiti svoje tijelo dosta godina, no pomirila se s činjenicom da nema više 20 godina, iako bi htjela tako izgledati.

Inače, starleta je u vezi s francuskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem (33), s kojim živi u svom luksuznom stanu u Londonu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) +7 Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što su svijet obišle njezine fotke u toplesu koje su snimili paparazzi, sama je pokazala i puno više od toga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene