Ne odustaje od treninga

Ima 52 godine, fotke u badiću su joj zaštitni znak, ali ovaj put isklesano tijelo istaknula je u sportskoj opremi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kelly Bensimon u sportskom grudnjaku i kratkim hlačicama trčala je New Yorkom i pokazala tijelo na kojem marljivo radi svaki dan.

Američka reality zvijezda Kelly Bensimon trudi se voditi iznimno aktivan život, paziti na svoju top-formu i gotovo niti jedan dan u tjednu ne propušta satove joge.

Pogledaj i ovo showbuzz Izašla iz karantene Ona ima 52 godine, a za šetnju plažom izabrala je badić zbog kojeg su svi pogledi bili upereni u nju

52-godišnja Kelly tako je ponosno pokazala utegnuto tijelo dok je trčala ulicama New Yorka odjevena u crni sportski grudnjak i kratke hlačice, što je bilo dovoljno da se znatiželjnici okrenu za njom.

Vježbanje joj je postalo prioritet u životu, a nedavno je na Instagramu priznala kako njezina svakodnevna rutina uključuje trčanje od 20 minuta, 30 čučnjeva, 50 trbušnjaka i 10 iskoraka. Na društvenim mrežama redovito dijeli i fotke u bikinijima koje su joj s vremenom postale zaštitni znak, a na liniji joj mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Killoren Bensimon (@kellybensimon) on

Kelly se proslavila sudjelovanjem u reality showu "Real Housewife Of New York", no iako više nije dio njega, i dalje ima gomilu obožavatelja koji s pozornošću prate svaki njezin korak.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene