Voli pažnju!

Kći Zdravka Čolića seksi fotkama u badiću potaknula na mnoge komentare, do izražaja je došao bujni dekolte: "San svih momaka"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Una Čolić posljednjih dana dijeli fotografije u badiću koji naglašava njezin bujni dekolte.

Kći miljenika žena Zdravka Čolića, 19-godišnja Una često objavljuje seksi fotografije na svom profilu na Instagramu, zbog čega ima sve više pratitelja. 

Una posljednjih dana pozira u smeđem badiću koji ističe njezin bujni dekolte, a njezine su slike razveselile mnoge koji su joj udijelili mnoštvo komplimenata. 

"Ljepotice", "San svih momaka", "Vau", "Bomba", "Pališ Instagram", "San milijun momaka", "Pališ internet", neki su od komentara na njezine objave. 

Unu trenutačno prati više od 30.000 ljudi i ta se brojka stalno povećava, a dok njezin otac, legendarni pjevač voli privatnost, njoj odgovara pozornost koju dobiva. 

Inače, Čolić se 2001. oženio suprugom Aleksandrom, a par osim Une ima i mlađu kćer Laru (14).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Srpski mediji pišu da Una često ide u luksuzne beogradske restorane i da voli putovanja tijekom kojih odsjeda u skupim hotelima.

Navodno je pohađala i privatnu gimnaziju na Košutnjaku, koju je pjevač platio oko 50.000 eura, a dok nije posjedovala vozačku dozvolu, imala je svog vozača.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene