prava je ljepotica!

Kći našeg bivšeg premijera talentom je već osvojila domaću javnost, a sada je pokazala i besprijekornu figuru u bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Orešković na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima pozira u minijaturnom bikiniju.

Kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, 22-godišnja pjevačica Ella, domaćoj javnosti predstavila se na ovogodišnjoj Dori gdje je nastupila s pjesmom "Come this Way" čiji je tekst napisala sama, a od tada je, čini se, postala prava zvijezda.

Pogledaj i ovo Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Doznajte tko ime je konkurencija Kćeri Siniše Vuce i bivšeg premijera Hrvatske najveća su iznenađenja na Dori, evo što njihovi očevi o tome misle

Na svojem Instagramu, gdje je prati oko dvije i pol tisuće ljudi, redovito dobiva komplimente na račun svojeg izgleda, a zadnjim fotografijama pratitelje je potpuno očarala.

"Ne možete plivati s nama", napisala je uz niz fotki s plaže na kojima je pokazala zavidnu figuru u minijaturnom plavom bikiniju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)

"Najslađa", "Prezgodna", pisali su joj pratitelji, a kompliment joj je uputila i kći Siniše Vuce, Brigita, s kojom se zbližila na ovogodišnjem hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije gdje je ona također imala debitantski nastup s pjesmom "Noći pijane".

Bivši premijer Orešković sa suprugom Sanjom ima i kći Emmu koja je nedavno diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, dok Ella u Španjolskoj studira psihologiju.

Uoči svojeg nastupa na Dori, Ella se pohvalila da hrvatski priča bolje od tate, koji je ostao upamćen po legendarnoj izjavi o "hrvatskim građevinama" za vrijeme svojeg mandata.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) +3 Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene