u društvu misterioznog muškarca

Kći kontroverznog tajkuna na plaži se mučila s nestašnim bikinijem, umalo joj je skliznuo i otkrio previše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lucciana Beynon uspješno gradi manekensku karijeru i privlači pažnju, a tome pridonosi i što je kći duhanskog tajkuna Traversa Beynona, kojeg zovu Hughom Hefnerom Australije.

Kći kontroverznog duhanskog tajkuna Traversa Beynona, Lucciana Beynon (19) privlači poglede gdje god se pojavi, a nedavno je bila glavna zvijezda na Tjednu mode u Miamiju. 

Tamnokosa ljepotica, koja pratitelje na Instagramu često časti golišavim fotografijama, snimljena je s misterioznim muškarcem. Zabavljali su se u vodi u Miamiju i Lucciana nije skidala osmijeh s lica. 

No kada je krenula prema plaži, imala je problema s oskudnim bikinijem. Naime, manekenki su se odvezivale gaćice pa je brzo požurila svezati špagice, a i gornji dio jedva je zadržavao njezine bujne grudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucciana Beatriz Beynon🇻🇪🇦🇺 (@luccianabeynon)

Inače, Luccianin otac Travers, koji je bivši igrač američkog nogometa i model, nosi nadimak Candyman i poznat je po razuzdanim zabavama s mnoštvom žena, čime se hvali na Instagramu. Strani mediji često pišu o njegovim tulumima koje nazivaju orgijama, a tajkun je prozvan i Hughom Hefnerom Australije. 

Zbog toga je došao na ideju osnivanja australske verzije Playboyeve vile, a Luccianina majka mu je bivša supruga od koje se razveo 2008. Dobili su zajedno i sina Valentina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial)

Travers je svojedobno rekao kako njegovoj sadašnjoj supruzi Taeshi Beynon ne smeta što spava s toliko žena te da sudjeluje u svemu. 

"Vikendom do 30 žena dođe k nama, a mojoj se ženi to sviđa. Apsolutno je uključena u sve što se događa", ispričao je. Tajkun je s Taeshom u braku od 2009. i imaju dvoje djece, a druge žene počeli su pozvati u vilu kako bi začinili svoj odnos. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene