pozirala s novim dečkom

Najmlađa kći Stevea Jobsa prava je ljepotica, on ju je vidio kao nasljednicu svog carstva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eve Jobs je objavila na Instagramu da je u vezi s pjevačem Harryjem Hudsonom, najboljim prijateljem Kylie Jenner

Eve Jobs (22), najmlađa kći pokojnog Stevea Jobsa, osnivača kompanije Apple objavila je na Instagramu da je u vezi s pjevačem Harryjem Hudsonom (27). 

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

"Tim", napisala je manekenka i profesionalna jahačica uz nekoliko romantičnih fotografija s Harryjem. Na njezinu objavu se oglasio i glazbenik. 

"Zauvijek", komentirao je Hudson. On je isto podijelio njihove zajedničke fotografije i našalio se. "Trebalo mi je vremena", istaknuo je uz objavu. Vijest o vezi Eve i Harryja je oduševila njihove pratitelje koji su komentirali da su lijep par. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Oglasile su se i Khloe i Kourtney Kardashian koje su sve komentirale sa emotikonima srca, no to nije učinila i Kylie Jenner kojoj je Hudson najbolji prijatelj. Naime, pjevač je poznat diljem svijeta po pojavljivanju u showu "Keeping Up with the Kardashians", a 2013. se borio s Hodgkinovim limfomom zbog čega je uzeo pauzu u glazbenoj karijeri. Pobijedio je rak nakon osam mjeseci kemoterapije. 

Inače, njegova djevojka Eve je kći Jobsa i Laurene Powell (57) koja je osnovala  Emerson Collective. Lauren i pokojni Steve su bili u braku od 1991. do njegove smrti 5. listopada 2011., a dobili su i kćer Erin (25) i sina Reeda (29). 

Jobs je svojedobno govorio da vidi kćer Eve na čelu kompanije Apple jednog dana, a bogatstvo obitelji se nakon njegove smrti procjenjuje na 20 milijardi dolara. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski (FOTO: Pixsell) Gianna Apostolski (Foto: Instagram) Gianna Apostolski (Foto: Instagram) +0 Gianna Apostolski (FOTO: Privatni album) Nekad i sad U kultnim "Golim vijestima" skidala se pred cijelom Hrvatskom, a danas mami uzdahe atraktivnim fotkama na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene