naslijedila ljepotu od majke

Njezini roditelji su turbulentan odnos okončali u neprijateljskim odnosima, a brat joj je imao problema sa zakonom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dylan Penn je kći bivših supružnika Robin Wright i Seana Penna, koji su se razveli 2010. nakon 16 godina braka.

Dylan Penn (30) plijeni pozornost svojom ljepotom gdje god se pojavi, a zanimanje javnosti izaziva i činjenicom da je kći slavnih roditelja. 

Pogledaj i ovo Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) predivna! Serijski zavodnik pojavio se s djevojkom koja mu je važnija od svih drugih, ponosno ju je pokazao pred svima

Manekenka, čiji su roditelji glumci Sean Penn i Robin Wright, snimljena je kako šeće gradskom četvrti Tribeca u New Yorku. Dylan je blistala u ležernom izdanju, trapericama i širokoj, crnoj majici kratkih rukava koje je uskladila s cipelama. 

Imala je raspuštenu kosu i držala mobitel u rukama dok je hodala te se smješkala. Dylan, koja se uz manekenstvo bavi glumom kao i njezini roditelji, najznačajniju ulogu je ostvarila u novom filmu "Flag Day" koji je režirao njezin otac Sean. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn)

S tatom je promovirala dramu na filmskom festivalu u Cannesu sredinom srpnja, a kritičari i gledatelji imaju podijeljena mišljenja o njoj. Sean je kao glumca u filmu zaposlio i svog sina Hoppera koji je također s njima prošetao crvenim tepihom. On je ranijih godina privlačio pozornost javnosti zbog svojih problema sa zakonom koje je imao radi posjedovanja droge. 

Inače, Dylanini i Hopperovi roditelji Sean i Robin, između kojih je šest godina razlike, uplovili su u bračnu luku 1996. Brak su završili neprijateljski 2010., iako su danas u dobrim odnosima. Na početku se sve činilo idilično i činilo se da se Sean riješio ovisnosti o alkoholu. Mediji su o Robin pisali kao o ženi koja je od glumca napravila obiteljskog čovjeka.

Penn je jednom sam objasnio kakav je njihov odnos. "Ne slažemo se. Imamo potpuno različit odnos s našom djecom, ali mislim da je tako bolje. Nas dvoje ne dijelimo jednake poglede na roditeljstvo, čak ni sada kada su naša djeca već odrasla. Kada se razvedete, sve istine iziđu na vidjelo i onda se pitate: 'Koji sam vrag uopće radio? Što sam mislio vjerujući da osoba ulaže u vezu na takav način?'. U svakom slučaju, to je veliko poniženje", istaknuo je .

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robin Wright (@robingwright)

Dobili su 1991. kćer Dylan Frances, a dvije godine poslije i sina Hoppera Jacka, koji je dobio ime po dvojici velikih obiteljskih prijatelja - Dennisu Hopperu i Jacku Nicholsonu. Nakon sedam godina veze i nekoliko prekida, Robin i Sean vjenčali su se 1996. u Santa Monici u društvu obitelji te bliskih prijatelja, a među njima su bili i filmski velikani poput Jacka Nicholsona, Marlona Branda, Warrena Beattyja i Roberta De Nira. Bez obzira na veliku ljubav, Robin se uz Seana nikako nije mogla opustiti, što zbog navodnih avantura, što zbog njegove teške naravi.

"Kad je o Seanu riječ, uvijek postoji nekakva drama. Kod njega je sve prenaglašeno: osobnost, emocionalni život, stavovi... To mu je jednostavno u krvi. Ali jedno je sigurno - sa Seanom uistinu nema dosadnog trenutka", rekla je jednom Robin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene