iz palače odbijaju komentirati

Obiteljsku idilu Meghan i Harryja narušila šuškanja o načinu na koji je kraljica doznala za praunuku, a oglasio se i glumičin otac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle su vijest o rođenju kćeri Lilibet Diane Mountbatten-Windsor objavili u nedjelju, dva dana nakon poroda, a ni ona baš kao i njihov dvogodišnji sin Archie neće zasad dobiti titulu.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, kći Meghan Markle i princa Harryja neće odmah po rođenju dobiti titulu princeze kao što ni njezin dvogodišnji brat Archie nije postao princem. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

No kako su izvijestili britanski mediji to će se promijeniti kada premine kraljica Elizabeta i na tron stupi njezin sin, princ Charles. Naime, tada će Harry biti sin vladara i njegova djeca će se pomaknuti u redu za prijestolje. 

Činjenica da Archie nije dobio titulu izazvala je kontroverze jer je Meghan u intervjuu, koji su ona i njezin muž imali s Oprom, rekla da je pokraden i da su članovi kraljevske obitelji strahovali koliko će biti tamna njegova koža kad se rodi. 

Kraljevski stručnjaci su kasnije objasnili da Markle ili laže ili nije upoznata s kompleksnim pravilom koji seže još od kralja Georgea V. iz 1917. 

Raspravlja se i o tome jesu li kraljica Elizabeta i ostali članovi kraljevske obitelji saznali za rođenje Meghanine i Harryjeve kćeri kada i ostatak svijeta.

Strani mediji pišu da je Elizabeta znala da će dijete dobiti ime po njoj jer joj je rekao unuk, no za dolazak praunučice je navodno doznala kad i svi ostali, dva dana od poroda kada su Markle i princ pustili službeno priopćenje. Naime, Lilibeth je rođena u petak, a vijest je puštena u nedjelju. 

Iz kraljevske obitelji su istaknuli da ne žele to komentirati kao ni jesu li se supružnici savjetovali s kraljicom oko imena kćeri. Malenoj su dali ime po kraljici Elizabeti, odnosno njezinom nadimku Lilibet, a počast su odali i Harryjevoj pokojnoj majci princezi Diani.

Oko rođenja unučice se oglasio i Thomas Markle, Meghanin otac s kojim ona nije u dobrim odnosima. "Jako me veseli da je moja kći rodila moju novu unučicu, šaljem im svu svoju ljubav i želim im sve najbolje", rekao je za The Sun

Odnos Thomasa s njegovom kćeri i zetom Harryjem je uništen 2018. kad je on uoči njhovog vjenčanja prodao fotografije medijima, a otkrio je i detalje njenog pisma njemu. Tvrdi da se supružnicima ispričao mnogo puta, no oni ne žele pričati s njim. 

Kraljevski stručnjaci sumnjaju i da će upoznati Lilibet jer nije još ni Archieja, a nedavno je proslavio drugi rođendan. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 inMagazin Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Gates (Foto: Getty Images) Bill Gates (Foto: AFP) +0 Bill Gates (Foto: Getty Images) Celebrity Procurilo kako je Bill Gates uspješno skrivao svoje afere i tko mu je pomagao u tome, a imao je zaista zanimljivu taktiku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene