imala problem s hlačama

Kći glumice iz hit-serije 90-ih prava je ljepotica, a nakon nedavne drame prošetala se u pripijenom kompletiću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ameliju Hamlin nedavno je majka Lisa Rinna branila zbog fotografija u donjem rublju, ali to ju nije obeshrabrilo pa je prošetala u seksi kompletiću koji je otkrivao njezin trbuh.

19-godišnja Amelia Hamlin privlači pozornost gdje god se pojavi, baš kao i njezina majka Lisa Rinna (57), a obje imaju brojne pratitelje na Instagramu, na kojem vole dijeliti atraktivne fotografije. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ljepotica na mamu Kći svima poznate glumice masku nije zaboravila, ali je grudnjak ovoga puta ostavila kod kuće

Amelia, koja ide majčinim stopama i bavi se glumom i manekenstvom, u srijedu se prošetala Los Angelesom. Rijetko tko ju nije zamijetio u sportskom kompletu čiji je gornji dio otkrivao njezin trbuh. Amelia se pri hodanju cijelo vrijeme borila s pripijenim hlačama koje su joj padale, a po izgledu sa stražnje strane bilo je očito da glumica nosi oskudno donje rublje. 

Inače, kći zvijezde sapunice "Melrose Placea" ovih dana je bila u fokusu javnosti zbog svojih fotografija na Instagramu u donjem rublju. Amelia je zbog reklame pozirala u čipkastom bijelom prozirnom grudnjaku i gaćicama, zbog čega su ju napali, a u sve su uključili i njezinu majku.

"Lisa Rinna, što je s tobom? Sviđa ti se što vidiš? Odvratno", napisao je ispod slika jedan korisnik Instagrama i označio Lisu. Ubrzo se oglasila i glumica.  

"Što je s tobom? To je moje dijete", odgovorila mu je. Mnogi su kritizirali Ameliju zbog fotografija, a neki su je pitali što se dogodilo s njezinim tijelom da joj se toliko promijenilo. Ipak, bilo je i onih koji su joj dijelili komplimente i istaknuli da je poziranje u donjem rublju isto kao da to radi i u badiću. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amelia (@ameliagray)

"Koja je razlika između ovog i bikinija? Jesi se žalio zbog fotografija u badiću?", upitao je jedan pratitelj.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene