naslijedila dobre gene

Ona je kći nekadašnjeg miljenika žena koji je sve zgrozio svojim aferama, a uzdahe mami golišavim fotkama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iris Law jedno je od troje djece koje je Jude Law dobio s bivšom suprugom Sadie Frost.

20-godišnja Iris Law jedno je od šestero djece poznatog preljubnika Judea Lawa (48), a karijeru gradi u manekenskom svijetu. 

Pogledaj i ovo Film The Holiday - 3 Je li to moguće? Iza omiljenog božićnog filma krije se mračna i zastrašujuća priča, glavni zavodnik prikazan je u skroz drugačijem svjetlu?

Iris je viđena na ulicama Londona nakon što je obavila kupnju namirnica u obližnjoj trgovini i pritom je izgledala neprepoznatljivo. Manekenka je na sebi imala debelu zimsku jaknu, donji dio trenirke, čizme, kapu i zaštitnu masku za lice koju je maknula s usta kad je izašla iz dućana. Fotografije možete pogledati ovdje. 

Iris je jako aktivna na Instagramu i često dijeli svoje atraktivne fotografije, ali i s dečkom Jyrrelom Robertsom, s kojim je u vezi više od dvije godine. Na toj društvenoj mreži prati je 406 tisuća ljudi. 

Inače, Iris je jedno od troje djece koje je Jude dobio s bivšom suprugom, glumicom Sadie Frost (55), s kojom je bio u braku od 1997. do 2003. Bivši supružnici imaju nju te sinove Raffa (24) i Rudyja (18) i obojica se bave glumom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🎀 🐋 (@lirisaw)

Iris je svojedobno otkrila kako je biti kći poznatih glumaca. "Moj je otac zaista bio mlad. On i mama su do 30. godine dobili troje djece, a često sam ih pitala zašto su se požurili sa svime", rekla je manekenka te je dodala kako su joj roditelji oduvijek bili "obični" te ništa posebno nije imala drugačije od svojih kolega iz škole.

Law je prošle godine dobio šesto dijete sa 14 godina mlađom suprugom Phillipom Coan. Ljubio je glumicu Siennu Miller, koju je prevario s dadiljom, a nakon toga je napravio dijete konobarici Samanthi Burke. Kćer Adu dobio je u kratkoj vezi s kantautoricom Catherine Harding.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Bez ijedne afere i skandala, a onda šok! Neodoljivi šarmer potvrdio vezu s 15 godina mlađom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene