njezin idol

Shakiru oduševio ples kćeri jednog od naših najboljih nogometaša, video je podijelila sa 70 milijuna ljudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shakiru su ponovno oduševili plesni pokreti kćeri Ivana Rakitića, a već je u veljači ove godine na društvenim mrežama dijelila njezina videa.

Popularna Shakira je na svom Instagram profilu na kojem je prati gotovo 70 milijuna ljudi podijelila video koji joj se jako svidio. Naime, supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića na društvenim mrežama je u ponedjeljak objavila video svoje kćeri Altee (7) koja pješe na Shakirinu pjesmu "Girl Like Me", a sve je podijelila i slavna pjevačica na Instagram storyju.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

"Moja lijepa plavuša pleše za svog idola", napisala je Raquel Mauri uz snimku kćeri koja je osim Shakirinih pokreta obukla i jednaku kombinaciju kao i ona.

Ovo nije prvi put da je Shakira komentirala Rakitićevu kćer. Početkom ove godine podijelila je i video na kojem Altea pleše na njezinu pjesmu "Waka waka". "Altea Rakitić, hrvatsko-andaluzijska djecojčica koja pleše champetu. Preslatka je!", napisala je onda Shakira.

Ivan Rakitić inače skupa sa Shakirinim partnerom Gerardom Piqueom igra u klubu Barcelona. Naš nogometaš sa suprugom Raquel Mauri ima dvije kćeri, Altheu i Adaru. Par se vjenčao 2013. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene