Previše popila?

Predsjednikova kći vikala dok je slavila rođendan na plaži, uzela odmor od njegove kampanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tiffany Trump slavila je 27. rođendan na plaži u Miamiju s društvom i ispijali su koktele.

Najmlađa kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, Tiffany Trump najopuštenija je članica njegove obitelji i često privlači pozornost javnosti. 

Pogledaj i ovo Tiffany Trump (Foto: Profimedia) Šokirala promjenom Škrta predsjednikova kći začudila natečenim izgledom, jedva je prepoznali u nesvakidašnjem izdanju

Tiffany je u utorak uživala s prijateljima na plaži u Miamiju gdje je proslavila svoj 27. rođendan. Nosila je jednodijelni, plavi kupaći kostim i kratke, crne hlačice, a cijelo vrijeme je bila nasmiješena, u pojedinim trenucima je vikala i naslikavala se s društvom. 

Trumpova kći je ispijala koktele s prijateljima i, kako se čini, prema snimljenim fotografijama malo je pretjerala. Fotografije možete pogledati ovdje. S njom je bio i njen dečko Michael Boulos (23), sin multimilijardera Massada Boulosa s kojim je u vezi od 2018. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy happy birthday to my libra sister ♎︎ I love you so much Lara! ❤️🎈

A post shared by Tiffany Ariana Trump 𝒯. 𝒜. 𝒯 (@tiffanytrump) on

Inače, Tiffany se ranije bavila manekenstvom, no posljednjih godina je zapostavila tu karijeru i vidno se udebljala 10-ak kilograma zbog čega su ju neki kritizirali. Uspoređivali su ju sa sestrom Ivankom Trump koja ima savršenu figuru, no nju ti komentari nisu zabrinuli. 

Tiffany se zabavlja kad stigne, a kada je potrebno udovolji svom ocu Donaldu i sudjeluje u predizbornim aktivnostima i drži govore, kao i ostala njegova djeca. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene