Hm...

Trumpovu kćer snimili dok je razgledavala vile, no ulovljena je i s jednim detaljem u ruci koji je brzo postao predmet rasprave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tiffany Trump imala je sumnjiv opušak u rukama za koji su strani mediji zaključili da je riječ o marihuani.

Najmlađa kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Tiffany Trump (27) snimljena je prije nekoliko dana sa sumnjivim sadržajem u ruci.

Pogledaj i ovo Tiffany Trump Sitno broji Najopuštenija članica obitelji Trump udaje se za pet godina mlađeg milijardera, evo tko je njezin odabranik s kojim je tulumarila i u Beogradu!

Tiffany je fotografirana na balkonu u Miamiju u cvjetnoj haljini, a u desnoj je ruci imala upaljač i smotanu cigaretu. Kako pišu strani mediji, nije pušačica i uvjereni su da nije riječ o duhanu, već o marihuani. 

Tiffany je s čudnim izrazom lica prošetala po balkonu i opušak bacila u teglu s cvijećem.

Prema pisanju američkih medija, trenutačno boravi u Miamiju jer tamo traži kuću sa zaručnikom Michaelom Boulosom (23) kako bi živjela u blizini ostatka svoje obitelji. 

Inače, Tiffany je objavila sretnu vijest o zarukama u siječnju, na posljednji dan očeva predsjedničkog mandata. 

"Bila je čast slaviti mnoge prekretnice, povijesne prilike i stvarati uspomene s mojom obitelji ovdje u Bijeloj kući, no ništa nije posebnije od mojih zaruka za mog nevjerojatnog zaručnika Michaela! Osjećam se blagoslovljeno i uzbuđeno zbog sljedećeg poglavlja!" napisala je Tiffany pokraj fotografije na Instagramu na kojoj je pozirala s Michaelom. 

Tiffany i Michael u vezi su od 2018. On je biznismen i sin multimilijardera Massada Boulosa. Par je često viđen kako se zabavlja skupa, a prošle godine u listopadu ona je privukla pažnju kada se napila za svoj rođendan i vikala na plaži u Miamiju.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) +2 Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je zavodnik koji je osvajao lijepe i uspješne žene, a onda je naglo nestao iz javnosti pa šokirao transformacijom

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mel C (Foto: Profimedia) +0 Mel C (Foto: Profimedia) Nekad i sad Od dana njezine najveće slave prošlo je čak 27 godina, tad je žarila i palila u bendu koji su svi obožavali

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene