nije navikla na poraze

Godinama je sablažnjavala odnosom s ocem, a teško je podnijela veliku promjenu koja je utjecala na njezinu obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivanka Trump i njezin muž Jared Kushner, koji su u braku od 2009., uživaju u mirnom životu i posvetili su se odgoju djece nakon što su bili savjetnici njezinog oca Donalda Trumpa, bivšeg američkog predsjednika.

Ivanka Trump (39) vratila se svom puno mirnijem, obiteljskom životu nakon što je njezin otac Donald Trump izgubio u utrci za drugi mandat američkog predsjednika. 

Pogledaj i ovo Karlie Kloss (Foto: Profimedia) "Nedovoljno dobra" Ivanku Trump su prihvatili, ali nju ne: Slavnu manekenku obitelj njezinog supruga ponižava već godinama

Poduzetnica je snimljena u dobrom raspoloženju tijekom šetnje sa svojim mužem Jaredom Kushnerom (40) i njihovom djecom, kćeri Arabellom (9) te sinovima Theodoreom (5) i Josephom (7). 

Ivanka je bila obučena u žutobijelu, cvjetnu haljinu s prorezom ispod grudi, a lice je sakrila sunčanim naočalama i slamnatim šeširom. Jared je bio u kratkim hlačama i majici te je također imao naočale i kapu.

Dok je bračni par šetao, njihovi sinovi su vozili bicikla, a kći je vodila psa. Ivanka i Jared, koji su u braku od 2009., su bili savjetnici njezinog oca Donalda u Bijeloj kući, a ona je posebno teško podnijela njegov poraz na izborima. 

Mnoge je naljutila njena objava na Twitteru nakon što je u siječnju svijet obišla snimka nereda i šokantnog upada pristaša Donalda Trumpa u zgradu Kongresa. Oni su to učinili jer nisu prihvaćali da je izgubio u utrci za američkog predsjednika. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

"Američki patrioti, bilo kakvo kršenje sigurnosnih prepreka i nepoštovanje naših snaga reda je neprihvatljivo. Nasilje mora odmah stati. Molim vas, budite miroljubivi", istaknula je. Izbrisala je svoje riječi nakon što su ju pratitelji upitali kako može nazivati takve nasilne ljude domoljubima. 

Inače, Trump nikad nije krio da mu je Ivanka najdraža od njegovo petero djece. Donald ju je nakon pobjede na izborima uzeo kao savjetnicu i prema pisanju stranih medija, s njom je najbliskiji, bilo da se radi o članovima obitelji ili o zaposlenicima.

Dosta se pisalo o njihovu odnosu koji je jako prisan, pa se čak komentiralo da je neprimjeren za oca i kćer. Donald je dobio Ivanku s prvom suprugom, poduzetnicom i bivšom manekenkom Ivanom Zelničkovom (71), od koje se razveo 1992. nakon 15 godina braka.

Trump se često hvalio svojim poslovnim suradnicima kako ima pametnu kćer i jedna je od rijetkih osoba za koju je uvijek nalazio vremena u svom pretrpanom rasporedu. Američki mediji pisali su da Donald nikad nije ignorirao njezine telefonske pozive.

Ivanka je pogađala prestižnu školu za djevojke Chapin na Manhattanu u koju je išla i bivša američka prva dama Jacqueline Kennedy Onassis, a potom su ju roditelji poslali u internat Choate Rosemary Hall u Connecticutu, koji je pohađao John F. Kennedy. Svojedobno je rekla kako se tamo osjećala kao da je u zatvoru dok su se njezini prijatelji u New Yorku zabavljali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Kao tinejdžerica ušla je u manekenske vode, a njezina majka Ivana ispričala je u intervjuima kako je angažmane odrađivala vikendima i blagdanima, no nikada tijekom školskih sati. Ivanka je 2004. diplomirala ekonomiju u privatnoj poslovnoj školi Wharton, koja je u sastavu Sveučilišta Pennsylvania.

Ubrzo je upoznala Jareda, koji potječe iz bogate i cijenjene obitelji te je zbog njega Ivanka promijenila vjeru i prešla na judaizam.

Čim je diplomirala, Ivanki je otac otvorio vrata svog poslovnog carstva i surađivala je s njim i u reality showu "Pripravnik". Donald je otpočetka imao puno povjerenja u kćer te joj je prepustio poslove vrijedne milijune dolara.

Američki mediji vole isticati kako se Ivanka ne slaže s Donaldovom suprugom Melanijom, ali nijedna nikada nije puno govorila o toj temi. Trump Ivanku zove tatinom curicom i svojedobno je sablaznio javnost svojim izjavama o odnosu s njom. Naime, Donald je rekao da bi bio u vezi s Ivankom da mu nije kći.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak Celebrity I Indira je pokleknula! Objavila prvu fotku u badiću ove godine, jedan komentar sve govori: “Gasi internet!”

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene