Lijepa naša joj je hit

Proslavila se zahvaljujući ocu nogometašu, a ova plavuša ove je godine ljetovala u Hrvatskoj odakle je objavljivala zanimljive fotografije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bianca Gascoigne odrađuje snimanje u Turskoj za kalendar, a pritom ima malo odjeće unatoč hladnom vremenu.

Manekenku i reality zvijezdu Biancu Gascoigne (34) ništa ne može spriječiti da snimi seksi, golišavi kalendar za 2021. godinu. 

Pogledaj i ovo showbuzz strastveno ljetovanje Za prvi zajednički odmor odabrali su Hrvatsku: Ne skidaju ruke jedno s drugoga dok uživaju na našem moru

Bianca odrađuje fotografiranje u raskošnoj vili u Turskoj, a nedavno se požalila da nije baš lijepo i toplo vrijeme kako je očekivala. Unatoč tome je pokazala da je prava profesionalka i nakon snimanja u jednodijelnom badiću od lateksa od neki dan, sada je pozirala u gaćicama i bijeloj majici s kratkim rukavima. 

Kako bi sve bilo više seksi, Biancu je asistentica špricala vodom i namočila joj majicu pa su joj se nazirale grudi, odnosno bradavice i bilo je jasno da ne nosi grudnjak. Reality zvijezda se očito ne boji da će se prehladiti na hladnoći kao ni ostali sudonici seksi snimanja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day dreamer 🦋Night thinker💫

A post shared by 𝐁𝐢𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐆𝐚𝐬𝐜𝐨𝐢𝐠𝐧𝐞 (@biancagascoigne1) on

Inače, Biancu je posvojio umirovljeni nogometaš Paul Gascoigne koji je bio dvije godine u braku s njenom majkom, spisateljicom Sheryl Gascoigne. Zahvaljujući njemu obje su se proslavile, a Paul je poznatiji po incidentima izvan nogometnog terena nego igri pa mnogi smatraju da zato nije ostvario zavidnu karijeru.

Bianca je ovog ljeta bila na našoj obali s dečkom Krisom Boysonom (32) koji je kao i ona reality zvijezda te je poznat po vezi s britanskom starletom Katie Price (42). Bianca i Kris su u vezi oko osam mjeseci.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski i Jure Brkljača - 3 Tony Cetinski - 3 +1 Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) Celebrity Tony Cetinski začudio novim potezom pa sve pozvao: "Prijeđimo na nešto što nije pod ultracenzurom!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene