a sve dobila na pladnju

Skidanjem za lajkove izluđuje slavnog oca, ali nije ju briga - uvijek pronađe novi način da šokira!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin ima drukčiji način za privlačenje pozornosti od roditelja Kim Basinger i Aleca Baldwina, koje je proslavila gluma.

Ireland Baldwin osigurala si je zvjezdani status jer se rodila kao kći slavnih roditelja, no to joj nije bilo dovoljno pa se svakodnevno izlaže više nego što je potrebno. 

Pogledaj i ovo showbuzz manje je više! Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa

Naime, jedino dijete nekadašnjeg seks-simbola Kim Basinger i jedno od šestero djece Aleca Baldwina voli šokirati svojom golotinjom. Ireland, koja 23. listopada slavi 25. rođendan, više ne zna što bi napravila da iznenadi pratitelje na Instagramu. 

"Osjećala sam se ružno, pa sam kupila trepavice", napisala je manekenka uz posljednju fotografiju koju je objavila. Na njoj je bila prilično obučena za razliku od inače, a u oči je upala reakcija njezina oca. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

felt ugly, bought lashes

A post shared by i r e l a n d 🍜 (@irelandbasingerbaldwin) on

"U redu", komentirao je Alec prvi objavu svoje kćeri. Poznato je da glumac ima problema s Irelandinim ponašanjem i skidanjem, no ona jednostavno ne želi prestati s tim. 

Ipak, njihov je odnos idealan u odnosu na nekadašnji. Svojedobno je procurila snimka s telefonske sekretarice u kojoj je Baldwin nazvao 11-godišnju kćer bezobraznom, nepromišljenom malom svinjom jer se nije javila kada je zvao.

Kasnije je Alec rekao da žali zbog ispada i da je sigurno utjecao na Ireland. Glumac se sukobljavao s kćeri i zbog njezine golotinje na fotografijama koje stavlja na Instagram.

Kim u isto vrijeme ne reagira na ponašanje svoje kćeri i povremeno je aktivna na društvenim mrežama zbog posla. Ipak, javnost često komentira da je šteta što Ireland trati svoju priliku da pokaže pravi talent, a vrata Hollywooda odavno su joj otvorena zahvaljujući slavnim roditeljima. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) +2 David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene