Bizarno, neobično...

Je li ovo najčudniji poklon koji ste vidjeli? Zbog onog što je Kanye darovao Kim neki su izjavili da gase internet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kayne West odlučio je pokloniti Kim Kardashian hologram njezina oca Roberta Kardashiana koji je preminuo 2003. godine.

Kim Kardashian proslavila je 40. rođendan, a njezin suprug Kanye West tim ju je povodom odlučio iznenaditi i pripremiti joj poseban poklon kojem se sigurno nije nadala niti ga očekivala.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Naime, Kanye je svojoj supruzi poklonio hologram njezina pokojnog oca Roberta Kardashiana, koji je preminuo 2003. godine nakon duge i teške bolesti. Kim se poklonom pohvalila na društvenim mrežama i priznala koliko je oduševljena njime, dok su neki ostali začuđeni Kanyeovim odabirom.

"Posebno iznenađenje iz raja. Hologram mog oca, djeluje tako živo! Gledali smo ga iznova nekoliko puta, prepuni emocija", napisala je Kim, koja je podijelila video holograma sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Kim je dodala i da riječima ne može opisati koliko je taj poklon značio njoj, ali i njezinoj mami, sestrama, bratu i prijateljima s kojima je doživjela to iskustvo.

"Hvala ti, Kanye, na ovoj uspomeni koja će zauvijek potrajati", poručila je Kim suprugu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

I dok je Kim oduševljena poklonom, njezini se obožavatelji ne mogu prestati čuditi i smatraju da je to čisto razbacivanje novca.

"Mislim da ova obitelj ima previše novca i mislim da ja ne bih ovakav poklon", "Kim se pobrinula da nas podsjeti koliko smo siromašni", "Vrijeme je da ugasim internet", zaključili su neki. 

Njihovi slavni prijatelji oduševljeni su Kanyeovom idejom pa su ju javno pohvalili i divili joj se, između ostalih i Jennifer Lopez, La La Anthony i mnogi drugi. 

Prema pisanju TMZ-a, Kanye je ovo sentimentalno iznenađenje supruzi pripremio tijekom njihova nedavnog boravka na Tahitiju, gdje je navodno odveo Kim i njezinu obitelj u mračnu sobu i pokazao im hologram. Izvori bliski obitelji potvrdili su da je obitelj hologram pogledala nekoliko puta i u društvu prijatelja koji su im se pridružili prije nego što su zatražili da neko vrijeme ostanu sami s njime.

Kanye se potrudio oko izrade holograma, koristio je Kimine uspomene na njega koje mu ispričala, stare snimke, a koristio je čak i umjetnu inteligenciju kako bi dovršio svoj projekt iznenađenja na kojem je počeo raditi početkom rujna.

"Sretan ti rođendan, Kimberly! Pogledaj se, imaš 40 godina i tako si odrasla. Izgledaš jednako lijepo kao kad si bila djevojčica. Svaki dan pazim na tebe i tvoje sestre, brata i djecu. Ponekad vam dam neki znak da sam blizu", kaže između ostalog Robertov hologram.

Robert Kardashian bio je poznati američki odvjetnik, a bio je i u odvjetničkom timu koji je radio na slučaju O.J.-a Simpsona zbog ubojstva njegove supruge 1995. godine, za što je dobio oslobađajuću presudu. S Kris Jenner vjenčao se 1978. godine, a u braku koji je potrajao 13 godina dobili su tri kćeri i sina. Razveli su se 1991. godine, nakon čega se Kris udala u Brucea Jennera, koji je danas poznat i kao Caitlyn Jenner nakon promjene spola.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +3 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Zanimljivosti Pružila mu je utjehu kada se rastao od žene za koju kažu da je seks-simbol, a razlika od 30 godina ne predstavlja im prepreku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene