u posve opuštenom izdanju

Prvi put u javnosti s kćeri otkako je rodila prije šest mjeseci, vidi se da uživa u majčinstvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katy Perry dobila je kćer Daisy Dove sa zaručnikom Orlandom Bloomom u kolovozu prošle godine.

Katy Perry (36) prvi put je viđena u javnosti s kćerkicom Daisy Dove koju je dobila prije šest mjeseci sa zaručnikom Orlandom Bloomom (44). 

Pogledaj i ovo Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku Opa! U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!

Pjevačica je prošetala s bebom u kolicima na Havajima gdje je na odmoru, a glumca nije bilo na vidiku. Katy je bila u potpuno opuštenom izdanju te je nosila tajice i majicu bez rukava iste boje i bilo je vidljivo da ne nosi grudnjak. 

Na nogama je imala natikače dok je glavu prekrila šiltericom na kojoj je pisalo mama. Za vrijeme šetnje je spustila zaštitnu masku, a vidjelo se da na licu ima skroz malo šminke.

Inače, Perry i Bloom su u kolovozu objavili da su dobili kćerkicu kojoj su dali ime Daisy Dove. "Najdragocjeniji dar: zdravo dijete", istaknuo je par. 

Katy i Orlando zaručili su se u veljači prošle godine, no zbog pandemije koronavirusa odgodili su vjenčanje. Vijesti da će postati roditelji objavili su u spotu pjevačice za pjesmu "Never Worn White". 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vladimir Putin (Foto: AFP) Zanimljivosti Kažu da je ovo Putinova tajna kći, na Instagramu se razmeće bogatstvom i širi teorije zavjere o koronavirusu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene