Jako su slatki

Svi se slažu da je ljepša nego ikad prije, ali ovaj put zasjenio ju je njezin muškarac, na prvi pogled jasno je i zašto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katy Perry i Orlando Bloom snimljeni su na odmoru u Turskoj, u koju su stigli nakon što su nedavno uživali u susjednoj nam Italiji.

Pjevačica Katy Perry i njezin suprug Orlando Bloom nakon bajkovite Venecije odlučili su nastaviti svoj godišnji odmor u Turskoj, no ni tamo nisu uspjeli izbjeći objektive paparazza koji ih prate.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Par je uhvaćen u trenutku izmjenjivanja sočnog poljupca i nježnosti dok se kupao u moru, a na plaži su oboje pokazali dobru formu. 44-godišnji Orlando svoj isklesani torzo, a 36-godišnja Katy ljepša je nego ikad prije otkako je rodila kćer Daisy Dove.

Vezu su započeli 2016. godine, prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu prošle godine dobili su kćer.

Orlando ima 10-godišnjeg sina Flynna kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila u braku s britanskim komičarem Russellom Brandom od 2010. do 2012.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene